Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

4.kolo, Zlínský | Zlín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Reparát domácích se po prohře v minulém kole v Návojné povedl na výbornou


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí rezerva po debaklu v minulém kole v Návojné měla co napravovat. Tento úkol jim hostující tým Újezda ulehčil, protože do zápasu nasadil několik dorostenců. Takže hra zkušeného domácího týmu místy vypadala, jako hra kočky s myší.

Úvod z říše snů nasměřoval domácí ke třem bodům

Mužstvo domácích rozhodlo zápas dobrým úvodem, po čtvrthodině hry vedlo 3:0. Nejprve skóroval Lebánek křížnou přízemní střelou, následně se prosadil  Jirsák a úspěšný úvod završil brankou Damborský, který po vysunutí Vaňkem dloubnul míč přes brankáře hostí. Hosté, kteří přijeli v sestavě s několika dorostenci se poprvé objevili před domácí brankou až ve třiadvaceté minutě, ale mířili jen do náruče novice v domácí brance Kalmára. Ve devětadvacáté minutě předvedli domácí pěknou kombinační akci, ale centr Chludila zakončoval Damborský volejem nad břevno. V poslední čtvrthodince prvního poločasu domácí hráči zvolnili a hosté několikrát zahrozili, zejména po trestných kopech. Blízko ke snížení byli v poslední minutě první půle, když přetažený centr domácí obrana vypustila, hosté jej vrátili před branku a úplně volný hostující hráč překopl zcela prázdnou branku. 

Uvolnění domácí rozcupovali defenzivu hostí na kusy

Také druhý poločas začal šancí hostujícího týmu, jejich volný hráč přehazoval brankáře Kalmára, ale míč skončil jen na břevně. V čtyřiapadesáté minutě minutě domácí přidali čtvrtou branku, po rohovém kopu Jirsáka, kdy se prosadil hlavou střídající Zbořil. V šedesáté minutě se podařilo snížit hostům po nevinné střele z úhlu. Domácí neponechali nic náhodě a skóre opět navýšili. V jedenašedesáté minutě ještě brankář Újezda Polomík stihl vyrazit pokus domácího Vaňka na roh a o minutu později nastřelil Jirsák po individuální akci tyč. V třiašedesáté minutě nastřelil domácí Vaněk břevno a odražený míč pak napálil do sítě Chludil. Hostující tým dorazil domácí Lebánek, který v pětašedesáté minutě zakončil pohlednou kombinaci. Tempo hry pak trochu opadlo a další akce domácích přišly až v poslední desetiminutovce. V jedenaosmdesáté minutě nastřelil Vaněk opět jen břevno, a v šestaosmdesáté minutě domácí Zbořil zblízka hlavičkoval jen do brankáře Polomíka. Vše si vynahradil o minutu později, kdy dorážel míč po úniku a střele Lebánka a uzavřel tak skóre zápasu.



Ohlasy k zápasu


FK Mladcová B
Miroslav Zbořil - útočník domácích: Po nepovedeném minulém kole se nám domácí zápas povedl ve všech směrech. O zápase rozhodl začátek utkání, kdy jsme dokázali třikrát skórovat. V dalším průběhu zápasu jsme se vyvarovali chyb, jako v minulém kole a hosty už nepustili zpět do zápasu

Újezd
Roman Hlavička - kapitán hostů: V oslabené sestavě, kdy jsme přijeli na Mladcovou s pěti dorostenci v sestavě, jsme domácímu zkušenému týmu nemohli konkurovat. Domácí toho náležitě využili a zápas rozhodli už v první dvacetiminutovce.



Sestavy


FK Mladcová B
J. Kalmár [-] - D. Vaněk [-] , P. Jirsák [-] , J. Chludil [-] , L. Hruška [-] , M. Damborský [-] (68. T. Hamerník [-] ) , J. Černý [-] , O. Bečica [-] , J. Zapletal [-] (46. M. Zbořil [-] ) , M. Lebánek [-] , R. Slobodian [-]


ŽK: 49. M. Lebánek - 18. J. Hrnčiřík .
Místo: Mladcová. Počet diváků: 100. Rozhodčí: POSPÍŠIL Štěpán - CHROMÍK Zdeněk, FRAJT Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.





Tabulka Z Skóre B
1 SK Zlín 1931 18 53:7 49
2 FK Štípa 18 64:21 43
3 FK Luhačovice B 18 56:34 35
4 TJ Kašava 18 45:33 35
5 TJ Spartak Valašské Klobouky 18 47:42 31
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Ondřej Šebák 14
2 Tomáš Smetana 14
3 George Amoako Danquah 13
4 Martin Sáblík 11
5 Štěpán Kovář 11
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 62 63,9% 0
2 Libor Adamik 54 59,3% 1
3 Jiří Klik 53 64,6% 0
4 Tomáš Krejča 26 61,9% 0
5 Radek Hruška 20 57,1% 0
Zobrazit celou tabulku