1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.11.2022 14:00

13.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


15
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



TJ Tatran Lomnice nad Lužnicí
Jiří Burda: Tak jako ve většině zápasů podzimní části sezóny i tento víkend jsme měli dobrý vstup do zápasu. Naskočili jsme do zápasu velice dobře a soupeře jsme překvapili. Prvních 20 minut jsme soupeře tlačili a trávili jsme většinu času na jeho polovině. Bohužel nás provází smůla a absence gólového útočníka. Bylo znát, že po několika dobře se vyvíjejících akcích, ze kterých se nám nepovedlo skórovat jsme přestali tlačit a jakoby jsme ztratili chuť hrát. To vyústilo ve 39.minutě v nešťastnou situaci na druhé straně, ze které jsme inkasovali jediný gól zápasu. Je důležité, že jsme se z inkasovaneho gólu nesložili, ale spíše nás to nakoplo. Do druhého poločasu jsme šli s myšlenkou zápas otočit. Bohužel i při velké snaze se nám nepodařilo gól vsítit. Naopak soupeř mohl ke konci zápasu svůj náskok navýšit nařízenou penaltou, ale neproměnil. Ve vypjatém derby a zároveň posledním podzimním zápase, si troufám říct, jsme byli lepším týmem, na druhou stranu soupeř měl mnohem nebezpečnější protiútoky. Ze hry jsme měli více, ale branku soupeře jsme téměř neohrozili.”



Sestavy


TJ Jiskra Třeboň B
J. Flaška [-] - T. Bednář [-] , M. Kocanda [-] , M. Pfeifer [-] , M. Blažek [-] , J. Kopecký [-] (89. M. Nehoda [-] ) , O. Michal [-] , D. Dušek [-] (53. J. Schneider [-] ) , D. Bartl [-] , O. Beníšek [-] , J. Veselý [-]

TJ Tatran Lomnice nad Lužnicí
O. Vala [-] - M. Velich [-] , M. Pumpr [-] (83. V. Kos [-] ) , M. Špale [-] (64. V. Nohava [-] ) , V. Strouha [-] , D. Bartoš [-] , T. Kabele [-] , L. Čáp [-] , T. Vačkář [-] , J. Burda [-] , D. Nosek [-] (64. V. Melichar [-] )

ŽK: 80. J. Veselý - 38. D. Bartoš , 78. M. Velich , 86. V. Kos , 88. V. Melichar .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: RYKLÍK Filip - NOVÁK Lukáš, DEVERA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 20:53

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Mladíci z Třeboně si s důraznou hrou Lomnice poradí a vyhrajou. tip 3:0

Tip: výhra hostů