3:3
(2:2)
12. P. Švajcr
25. V. Kofroň (vl.)
64. P. Švajcr
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2022 10:00

2.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chrást si veze z Radnic bod


Branky


21. M. Habr , 35. J. Kesner , 70. M. Krč - 12. P. Švajcr , 25. V. Kofroň (vl.) , 64. P. Švajcr
16

Ve 2. kole zavítal Chrást do Radnic. Hosté vstupovali do zápasu jako favorit a chtěli navázat na dobrý start do nové sezóny. Radnice zase měly v plánu odčinit porážku 0-3 z Mladotic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Za 35 minut 4 góly

Chrást vstoupil do 1. poločasu aktivně a rychle se ujal vedení, již ve 12. minutě se z přímého kopu prosadil hostující útočník Švajcr. Domácí na vyrovnání nečekali dlouho, ve 21. minutě se v dobré pozici objevil Habr a bylo to 1-1. Již o 4 minuty později si nešťastně srazil balón do sítě domácí Kofroň, který se ve skluzu snažil odehrát míč a Radnice opět prohrávaly o gól. V 35. minutě ale bylo veseleji, protože se dokázal prosadit Kesner, který svou brankou srovnal na 2-2. 

Domácí prokázali bojovnost

Druhý poločas začaly týmy opatrně a nikdo nechtěl udělat chybu. Hosté se v 64. minutě uvedli krásnou akcí, když Kostifál vybojoval míč a poslal ho mezi dva hráče Švajcrovi. Ten nabídnutou šancí nepohrdl a přidal svou druhou branku v utkání. 3-2 pro Chrást. Na vyrovnání jsme opět nemuseli čekat dlouho. V 70. minutě domácí zahrávali rohový kop, centrovaný balón si našel Krč a hlavou srovnal na 3-3. Hosté byli v posledních 20 minutách aktivnějším mužstvem, dobře kombinovali, ale vytvořené šance se jim nepodařilo proměnit. Domácí hlavně urputně bojovali, byli nebezpeční zejména ze standardních situací a snažili se zápas soupeři co nejvíce znepříjemnit. Diváci se gólu už nedočkali, a tak utkání skončilo 3-3.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Radnice B
Roma Kokoška, trenér: Soupeř šel do zápasu jako favorit a dnes byl o trošku lepším týmem. Dělali jsme zbytečné fauly a soupeř nás po nich potrestal. Naší bojovností jsme se dokázali Chrástu vyrovnat a vždy se nám podařilo skóre dorovnat. Určitě bych chtěl ocenit bojovnost a nasazení kluků, kteří si za svůj předvedený výkon bod zasloužili.

FC Spartak Chrást
Miroslav Brýla: Dnes to bylo hodně vyrovnané utkání. Řekl bych, že jsme měli o něco více ze hry, byli jsme častěji na balónu, ale soupeř nás dokázal potrestat po našich individuálních chybách a celé utkání zahrával velmi dobře standardní situace, z kterých nás také několikrát potrápil. Optimální rozhodně nebylo hřiště, výška trávníku mi přišla velmi nevyhovující, ale postupem času jsme si na to zvykli. Možná jsme ke konci utkání měli blíže ke třem bodům, ale nakonec bereme jen jeden.



Sestavy


TJ Sokol Radnice B
Š. Körner [-] - M. Habr [-] (85. D. Jonák [-] ) , J. Kesner [-] (46. J. Cozl [-] ) , V. Kofroň [-] , P. Kabát [-] , V. Melich [-] (86. J. Štrunc [-] ) , M. Svoboda [-] (46. M. Engl [-] ) , M. Krč [-] , V. Kvasnička [-] , J. Draský [-] , P. Kočka [-]

FC Spartak Chrást
P. Baloun [-] - P. Švajcr [-] , J. Špánek [-] (74. R. Pour [-] ) , P. Korelus [-] , M. Chládek [-] , A. Brýla [-] , J. Kostifál [-] , J. Mašek [-] , T. Rada [-] , D. Tupý [-] , J. Vitouš [-]

ŽK: 65. J. Draský , 77. V. Kvasnička - 30. P. Korelus , 71. J. Špánek . ČK: 82. J. Draský .
Hráči zápasu: A. Brýla .
Počet diváků: 68. Rozhodčí: Kostelník Lumír - ŘÍHA Zdeněk, PASTYŘÍK Tadeáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jan Keňo

Expert: Zdeněk Dubček
Tip experta: výhra hostů

Jasná výhra Chrástu, mladý tým proti nováčkovi s mnohem starším věkovým průměrem.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů