Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2022 17:00

1.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Remízový začátek sezóny pro Lomnice a Novou Roli.


Branky


11

Oslabené Lomnice přivítaly na svém hřišti Novou Roli a odehráli velmi vyrovnaný zápas, který nakonec skončil jen dělbou bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zraněného brankáře nahrazuje hráč z pole

Do utkání o něco lépe vstoupili domácí, kteří se hned v 5. minutě dostali do první velké šance, ale útočící hráč z otočky minul branku.

 

O dvě minuty později zahrozili hosté, když se do šance dostal po přihrávce Šťastného Hájek. Ten však těsně minul bránu. 

 

Ve 21. minutě došlo ke zranění hostujícího brankáře Poláčka a mezi tři tyče se postavil Živanovič, který běžně nastupuje na křídle.

 

Ve 36. minutě se po výkopu Živanoviče dostal ke hlavičce Červík, který prodloužil do vápna na Šťastného. Jeho pokus však brankář Marka vyrazil, ale s dorážkou Hájka už si neporadil a hosté šli do vedení 0:1. Do poločasu to bylo vše.

Divoká druhá polovina

Do druhé půle byl pro domácí úkol jasný: Co nejdříve vyrovnat! A to se povedlo hned po dvou minutách hry, kdy ve středu hřiště ztratil míc Neudert a domácí Podhajský z 25ti metrů vypálil projektil, který zapadl přesně k tyči a skóre bylo 1:1.

 

V 63. minutě zahrál na tyč hostující Neudert, a tak se stav stále neměnil. O pár minut později se dostal do další šance domácí celek, ale po centru do vápna a následné střele se vytáhl zaskakující brankář Živanovič, který vytlačil balón na roh.

 

V 79. minutě se však dokázal prosadit domácí Kondelčík a poslal domácí do vedení.

 

Poslední slovo ale měli hosté, když se v 88. minutě podařilo Šourkovi vyrovnat a upravit tak na konečných 2:2.



Ohlasy k zápasu



FK Nová Role
Petr Vakeš, trenér: "Vzhledem k průběhu utkání je pro nás bod ještě dobrý. V závěrečném tlaku jsme mohli přidat vítěznou branku, ale stejně tak jsme ji mohli dostat. Děkuji klukům za to, jak dnes zápas odmakali."



Sestavy


TJ Lomnice
J. Marka [-] - T. Rajtšlegr [-] , L. Dolejší [-] , Z. Joza [-] , O. Podhajský [-] (65. M. Ohibský [-] ) , L. Novák [-] , T. Koubek [-] (77. D. Geršák [-] ) , V. Kondelčík [-] (84. S. Hauf [-] ) , M. Tonhäuser [-] , J. Šlais [-] , O. Lukeš [-]

FK Nová Role
D. Poláček [-] (21. J. Vaverka [-] ) - L. Hájek [-] (79. J. Kvak [-] ) , F. Neudert [-] , M. Karlík [-] , M. Živanovič [-] , T. Červík [-] , M. Šourek [-] , M. Černý [-] , T. Kvapil [-] (46. T. Vakeš [-] ) , K. Šťastný [-] , D. Hegenbart [-]

ŽK: 35. T. Koubek , 77. M. Tonhäuser , 81. M. Ohibský , 90. Z. Joza - 38. T. Kvapil , 69. M. Šourek , 70. K. Šťastný . ČK: 83. M. Tonhäuser .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Vokoun Tomáš - HAVLÍČEK Tomáš, NOVÝ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Radek Debellis

Expert: David Machala
Tip experta: remíza

V loňské sezóně skončily tyto dva týmy bod od sebe, takže předpokládám, že i tento zápas bude velice vyrovnaný. Pokud chtějí domácí pomýšlet na bodový zisk, musí nastoupit jejich největší zbraň - Zbyněk Joza. Totéž se dá ale říci i o Nové Roli a Filipu Neudertovi. Tipuji remízu 3:3.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích