2:1
(2:0)
57. K. Klein
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 14:30

8.kolo, Zlínský | Zlín | IV. třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Favorizovaná Loučka se v místním derby nadřela na výhru nad Lipovou


Branky


0

Do Loučky zavítala v nedělním odpoledni sousední vesnice Lipová a jak se říká, derby nemá nikdy favorita. To se potvrdilo i v Loučce, kdy hosté notně potrápili lídra tabulky. Ten sice vedl po půli po brankách Svozila a Andrýska již o dvě branky, hosté ale nesložili zbraně a snížili Kamilem Kleinem. Domácí celek už svoji hubenou výhru nakonec udržel až do závěrečného hvizdu a pokračuje tak ve své podzimní neporazitelnosti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Loučka vedla po poločasu o dvě branky

Za typicky podzimního počasí se v Loučce hrálo místní derby s Lipovou. Domácí začali lépe a snažili se o vstřelení branky, ale v cestě stál vynikající Doruška. V 15.minutě rozehrál rohový kop Kozubík. Míč proletěl až na volného Dominika Machů, ale ten bránu přestřelil. Domácí dále tlačili a hosté se snažili o rychlé brejky. Ve 25.minutě našel krásnou přihrávkou přes půl hřiště Svozil Andrýska, který postupoval na Dorušku, ale ten se zaskvěl skvělým zákrokem a šanci zneškodnil. Vše podstatné se tak událo v posledních deseti minutách prvního poločasu. Ve 36. minutě se dostali do brejku domácí. Kozubík si vyměnil balón s Andrýskem, aby po sléze našel ve vápně hostů volného Svozila, který s přehledem zakončil pod vybíhajícím Doruškou. Ve 43.minutě zahrávala Loučka rohový kop. K míči se postavil Andrýsek a zakroutil míč tak šikovně, že skončil v bráně hostů. Do šaten tak odcházeli domácí spokojenější, kteří v derby vedli o dvě branky.

 

Hostující Kamil Klein dal kontaktní branku

Na začátku druhého poločasu se obraz hry nezměnil. Loučka se snažila kombinovat a navýšit skóre. Udeřilo však na opačné straně. Po faulu na útočníka hostů se k trestnému kopu z osmnácti metrů postavil v 57.minutě Kamil Klein a trefil přesně horní roh brány Janků - 2:1. Od té doby se na kopačky domácích vkradla nervozita a spousta nepřesností. Hosté vycítili šanci na vyrovnání a největší šanci měli po rohovém kopu, kdy Pavel Tomeček hlavičkoval těsně vedle brány domácích. V 70.minutě vyzval Kozubík ke skórování Křápka, který postupoval sám na brankáře, ale míč v poslední chvíli zapomněl za sebou a hostující obrana ho odvrátila do bezpečí. V 82.minutě Brázda dlouhým odkopem našel volného Andrýska, který postupoval do vápna hostů, kde našel volného Křápka, ale ten těsně minul hostující svatyni. V 88.minutě mohl domácí uklidnit Kozubík, ale zcela sám před brankářem hostů přestřelil. Loučka si už pak vítězství pohlídala a po zásluze zvítězila hlavně díky vydařené první půlce, kde se střelecky prosadila.

 



Ohlasy k zápasu


SK Loučka
Martin Andrýsek, hráč: Do zápasu s Lipovou jsme šli s jasným cílem a to vyhrát. První poločas byl z naší strany dobrý, měli jsme převahu, vytvářeli jsme si šance, ale trápilo nás zakončení a výborně chytající Doruška. I ve druhém poločase jsme se trápili a koncovka byla mizerná. Lipová dokázala snížit a ještě se snažila vyrovnat. Nakonec jsme náskok udrželi a jsme rádi, že přes zimu zůstaneme na špici tabulky. Teď už jen nahrát co největší náskok na jarní část soutěže.

TJ Lipová
Pavel Tomeček, trenér: My jsme sice bojovali, výborně nám zachytal gólman,ale soupeř byl fotbalovejsi a zaslouženě vyhrál.



Sestavy


SK Loučka
D. Janků [-] - T. Brázda [-] , M. Hovězák [-] , J. Šůstek [-] (52. V. Křápek [-] ) , V. Frýželka [-] (60. R. Kluďák [-] ) - R. Kozubík [-] , V. Svozil [-] , M. Andrýsek [-] , R. Divoký [-] - D. Machů [-] , M. Mikulka [-]

TJ Lipová
O. Doruška [-] - K. Klein [-] , P. Tomeček [-] , M. Němeček [-] , P. Urbánek [-] - T. Mentlík [-] (71. R. Vašička [-] ) , L. Šoman [-] , R. Borák [-] , V. Juřík [-] - D. Kurtin [-] , M. Chovančík [-]

ŽK: 56. D. Machů - 27. M. Chovančík .
Hráči zápasu: M. Andrýsek , V. Svozil - O. Doruška .
Místo: Loučka. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.