0:4
(0:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 15:00

7.kolo, Zlínský | Zlín | IV. třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Loučka pokračuje ve spanilé jízdě, tentokrát si smlsla na Petrůvce


Branky


4. M. Mikulka , 11. T. Brázda (p.) , 20. M. Mikulka , 88. M. Andrýsek
0

Šlágr kola se hrál v nedělním odpoledni na Petrůvce, kde se představila dosud neporažená Loučka. Ta vede tabulku a svoji neporazitelnost chtěla udržet i v neděli. Petrůvka v posledním kole přišla o všechny body v Horní Lhotě, což možná zahýbalo s psychikou hráčů, neboť v duelu s Loučkou Petrovjané tahali za kratší konec a nakonec odešli ze hřiště s krutou porážkou o čtyři branky a sami nedali ani jedinou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Loučka dala do poločasu tři branky

Za ideálního fotbalového počasí si první šanci vytvořili domácí. Po dlouhém nákopu Petra Kovaříka míč jen těsně minul před bránou Kořínek. Ve 4.min se poprvé měnilo skóre a to zásluhou hostů. Kozubík rozehrál rohový kop na zadní tyč, kde nikým neatakovaný Mikulka poslal Loučku do vedení. V 7.minutě vnikl do vápna hostující Andrýsek a domácí obrana ho zastavila pouze za cenu faulu. Následný pokutový kop proměnil Brázda a hosté vedli o dvě branky. Domácí se nevzdávali a několikrát hostům pěkně zatopili po standartních situacích. Ve 20.min došlo ke kuriózní situaci. Mikulka dlouhým autem do vápna překvapil domácího brankáře Halaxu a ten si míč protečoval do branky - 3:0. Ve 30.min mohli domácí snížit, ale přímý kop Petra Kovaříka skončil pouze na břevně brány Janků. Asi největší šanci na snížení měli domácí ve 40.minutě, kdy po závaru ve vápně hostů Remo neseřídil správně mířidla a z malého vápna minul opuštěnou branku Loučky. Hosté tak odcházeli do šaten spokojenější a šťastnější, jelikož při troše štěstí mohli domácí snížit a možná i vyrovnat.

 

Hosté v závěru utkání pojistili svoji výhru

Do druhého poločasu lépe vstoupila Loučka. Dařila se jí kombinace a domácí nepouštěla do tlaku. Domácí si pomáhali dlouhými nakopávanými míči do vápna hostů, ale bez větších šancí. Hra se odehrával mezi šestnástkami obou mužstev a šancí k vidění moc nebylo. Loučka bojovala a hájila své vedení. S přibývajícím časem se už na kopačky domácích vkrádala nervozita a hodně nepřesností, které Loučka využívala k brejkům. Na obou stranách byli k vidění dva trestné kopy, ale brankáři si s nimi poradili. V 75.minute se dostal k hlavičce domácí Lubomír Kovařík, ale brankář Janků míč ze šibenice vyškrábnul na roh. Od té doby se utkání jen dohrávalo a domácí už rezignovali a začali se dopouštět někdy hodně ostrých zákroků na hostující hráče. V 88.minutě se do brejku dostala Loučka. Andrýsek přebral míč za půlící čarou, obešel obránce a střelou pod břevno nedal domácímu brankáři šanci na úspěšný zákrok. Vítězství Loučky bylo naprosto zasloužené. Domácí tentokrát selhali v koncovce a po zásluze prohráli.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Petrůvka
Luděk Hubáček, hráč: Toto utkání lze nazvat jako „zápas blbec“, soupeři jsme nabídli téměř vše co jsme mohli a ten toho také využil. Naše gólové šance, a bylo jich nepočítaně, zůstaly nevyslyšeny a tak zápas nemohl dopadnout jinak.

SK Loučka
Radim Kozubík, hráč: Do zápasu jsme vlétli podobně jako v Horní Lhotě a rychle jsme vedli 3:0, domácí měli asi dvě vyložené šance ale neproměnili je a to rozhodlo asi celý zápas, druhou půlku jsme výsledek kontrolovali a mohli jsme přidat i víc než jednu branku, ale s výsledkem jsme samozřejmě spokojení. Trošku mě mrzelo ve druhém poločase chování některých domácích hráču, kteří asi neunesli vývoj skore a začali nás zbytečně dohrávat.



Sestavy


TJ Sokol Petrůvka
J. Halaxa [-] - L. Hubáček [-] , P. Kovařík [-] , L. Kovařík [-] , J. Juřica [-] - D. Gergela [-] , J. Pešek [-] , M. Máca [-] (68. M. Remeš [-] ) , P. Korvas [-] - P. Remo [-] , K. Kořínek [-]

SK Loučka
D. Janků [-] - K. Januška [-] , J. Šůstek [-] (71. R. Kluďák [-] ) , M. Hovězák [-] , T. Brázda [-] - M. Andrýsek [-] , R. Kozubík [-] , J. Chytil [-] , R. Divoký [-] - M. Mikulka [-] (72. M. Maliňák [-] ) , D. Machů [-]

Hráči zápasu: M. Andrýsek , D. Janků , M. Mikulka .
Místo: Petrůvka. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Uhlár Ivo - Krajíček, Šimák.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.