Lipová v místním derby udolala Divnice


Branky


0

Pravé valašské derby se hrálo v nedělním odpoledni v Lipové. Tam zavítaly nedaleké Divnice, které zatím na svůj první bod v soutěži čekají. Domácí tým postavil do branky Němečka a v poli se objevil hrající trenér Pavel Tomeček. Lipová nakonec svého soupeře udolala o jedinou branku, ale její vítězství mohlo být mnohem vyšší, nebýt výborného výkonu brankáře hostí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločasu diváci v Lipové branku neviděli

První poločas nabídl na těžkém terénu řadu nepřesností, po vydatných sobotních děštích nebyl totiž terén úplně ideální. Lepší se s ním vypořádali domácí hráči, kteří zpřesnili kombinaci a stále častěji se dostávali na dostřel Fojtíkovi branky. Zkušený brankář Pavel Fojtík však v první půli vychytal kanonýry Lipové a především jeho zásluhou držely Divnice čisté konto. Hosté podnikli několik rychlých brejků, které ale obrana domácích s přehledem zastavila. Branka do půle nakonec v Lipové nepadla, přesto hlavně domácí tým, si několik gólových příležitostí vytvořil.

Lipová po hodině hry dvakrát skórovala, Divnice snížily až v závěru

Druhý poločas přinesl stejný obrázek, hosté se zaměřili na obranu a domácí tým stále nemohl najít klíč k Fojtíkově bráně. Ten předváděl výborné zákroky jako v dobách své největší slávy. Poprvé však odemknul jeho svatyni hrající kouč domácích - Pavel Tomeček, který se trefil po hodině hry. Hosté museli trošku více otevřít hru, což byla voda na mlýn pro rychlonohé domácí útočníky, čehož využil v 65. minutě Dan Zlámal a poslal Lipovou již do dvoubrankového vedení. Hosté nesložili zbraně a pět minut před koncem se trefil zkušený Jarek Urbaník a dal kontaktní branku. Domácí tým ale žádné drama už nepřipustil a konec utkání nakonec zvládl a po zásluze si z derby připsal tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Lipová
Pavel Tomeček, trenér Lipové: Po celý zápas jsme byli lepší a už po prvním poločase jsme měli minimálně tři tutové šance. Ve druhém poločasu jsme dali sice dva góly, ale taky jich mohlo padnout víc, výborně zachytal brankář hostů Pavel Fojtík, každopádně je to naše zaslouženě vítězství.

TJ Divnice
Jarek Urbaník, hráč Divnic: Na body jsme nedosáhli, v poločase jsme drželi bezbrankovou remízu. Ale podařilo se nám snížit až pět minut před koncem zápasu, což bylo pozdě. Dnes nás podržel brankář, ale dopředu to stále není ono...



Místo: Lipová. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.