Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 14:00

4.kolo, Zlínský | Zlín | IV. třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohuslavice nad Vláří přišly o body s Horní Lhoty v posledních minutách


0

V Bohuslavicích nad Vláří se očekával vyrovnaný duel mezi domácím týmem a celkem z Horní Lhoty. Vše se také vyplnilo podle předpokladů, domácí celek vyhrál jednobrankovým vedením první půli. Hosté se snažili o vyrovnání a už to vypadalo, že odjedou z Bohuslavic nad Vláří s prázdnou, ale v posledních minutách přišel neskutečný kolaps domácího celku, který inkasoval dvě branky a zůstaly mu jen oči pro pláč.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle skončila jednobrankovou výhrou domácích

Do utkání vstoupili lépe hosté a vytvořili si několik šancí, z čehož však dokázali vstřelit jen jeden gól. Pak nepochopitelně úplně přestali hrát a domácí po zásluze otočili skóre. Horní Lhotu poslal do vedení po dvaceti minutách hry Hlavička. Za domácí vyrovnal po půlhodině hry předseda klubu Josef Kovařík. Po pěti minutách jeho jmenovec přidal třetí branku a do kabin odcházel spokojenější domácí tým, který vedl 2:1.

 

V posledních minutách příšel nevídaný kolaps Bohuslavic nad Vláří

Druhý poločas se snažili hosté z Horní Lhoty o vyrovnaní, domácí pozorně bránili a do mnoha šancí je nepustili. Na obou stranách jednou brankáři pomohla branková konstrukce. Závěr utkání ale přinesl dramatickou zápletku, se kterou Bohuslavjané učitě nepočítali. Nejprve srovnal v poslední minutě hostující Brostík, aby o minutu nato v nastaveném čase rozhodl o výhře Horní Lhoty znovu střelec Hlavička. Domácí tým závěr utkání nezvládl a Horní Lhotě spadly do klína tři body, což se určitě nečekalo.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bohuslavice nad Vláří
Josef Kovařík - předseda klubu: V závěru jsme přišli o všechny body, což jsme určitě nečekali. Dál to nebudu raději rozebírat.

SK Horní Lhota
Josef Šenovský - kapitán Horní Lhoty: Vyrovnané utkání, byli jsme šťastnějším týmem. No a závěr utkání? Právě pro tyto okamžiky hrajete fotbal, to se nedá jen tak popsat.



Sestavy


TJ Sokol Bohuslavice nad Vláří
I. Mrviš [-] - R. Obadálek [-] , M. Zlatník [-] , J. Kovařík [-] , Š. Urbánek [-] (46. H. Kovařík [-] ) - M. Šebák [-] , C. Ťulpa [-] , J. Kovařík ml. [-] (87. M. Šuráň [-] ) - T. Machuča [-] , L. Baklík [-] , L. Bartozel [-]

SK Horní Lhota
R. Plšek [-] - P. Hlavenka [-] , V. Majerik [-] (84. D. Maňas [-] ) , R. Váňa [-] , A. Ščuglík [-] - J. Šenovský [-] , P. Smištík [-] , P. Hlavička [-] , Z. Plášek [-] - F. Brostík [-] , M. Janota [-]

ŽK: 68. M. Šebák , 72. J. Kovařík - 70. Z. Plášek , 72. P. Hlavenka , 90. P. Hlavička .
Hráči zápasu: F. Brostík , P. Hlavička .
Místo: Bohuslavice nad Vláří. Počet diváků: 70.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.