4:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 16:00

4.kolo, Zlínský | Zlín | IV. třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Loučka i nadále pokračuje ve spanilé jízdě, tentokrát to odnesly Divnice


Branky


0

Do Loučky v nedělním odpoledni zavítal celek z Divnic, kterému se letos vůbec nedaří. V minulém kole Divničané vysoko prohráli ve Smolině a v Loučce se proto chtěli prezentovat lepším výkonem. Domácí tým hraje v podzimní části v naprosté pohodě a jeho hru režírují zkušení Brázda se Svozilem. Loučka zatím v soutěži nezaváhala a svoji bilanci si chtěla udržet i v dalším utkání. Nakonec se jí to podařilo bez větších problémů, Divnice pro domácí celek nebyly příliš těžkým soustem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do kabin odcházeli hráči Loučky s dvoubrankovým vedením

Už v první minutě po faulu domácího hráče kopal J. Urbaník přímý volný kop a  jeho povedenou střelu z dvaceti metrů do šibenice vytáhl nádherným zákrokem domací brankář Janků na roh. Od té chvílé měli domácí více ze hry, první branka padla již ve 14. minutě kdy byl důrázný Chytil a poslal domácí do vedení. Ve 27. minutě to byl opět Chytil, který po rohovém kopu Kozubíka krásně zavěsil a bylo to 2:0. Za tohoto stavu také odcházela obě mužstva do kabin.

Ve druhém poločasu přidali domácí další dvě branky

Druhý poločas začal tlakem domácích, po rychle zahraném rohovém kopu se prosadil v 50. minutě jeden s nejlepších hráčů Divoký, který se prosadil výstavní hlavičkou. Od té chvile jakoby domácí přestali hrát, Divnice si vytvořili pár šancí, z jedné trefily tyč. Domácí ve volném tempu pak přidali ještě jednu branku, za hranicí šestnáctky  se výstavní střelou prosadil Andrýsek. Loučka tak vyhrála nakonec o čtyři branky, ale hosté předvedli snaživý výkon a tak vysokou porážku si určitě nezasloužili. Loučka tak drží svoji neporazitelnost, naopak Divnice si musí na své první body ještě počkat - minimálně do příštího týdne.



Ohlasy k zápasu


SK Loučka
Tomáš Brázda - hráč Loučky: Do zápasu jsme vstoupili trošku ospale a hosté nás zatlačili několika standartními situacemi, které s přehledem vyřešil náš brankář Dan Janků. Poté si vzal 2x slovo Kuba Chytil a dal nám klid a hlavně dvoubrankové vedení, které jsme až do poločasu v klidu uhlídali a mohli i navýšit. Po přestávce jsme na soupeře doslova vlétli a výsledkem byla třetí branka, kterou vstřelil hlavou Radek Divoký. Hra se uklidnila a do zápasu se dostali i kluci z lavičky, což je důležité, že si všichni zahrají. Konečnou podobu výsledku dal Martin Andrýsek, který krásnou střelou na zadní tyč upravil skóre na 4:0. Dnes bych vyzdvihl Kubu Chytila a Dana Janků, kterým zápas opravdu vyšel. Nechápu jak můžou být Divnice poslední, když měli tak mladý a běhavý tým.

TJ Divnice
Jarek Urbaník - hráč Divnic: V Loučce jsme podali velmi dobrý výkon a porážka je pro nás krutá, ale hra je příslibem do dalších bojů.



Sestavy


SK Loučka
D. Janků [-] - T. Brázda [-] , M. Hovězák [-] , K. Januška [-] (75. V. Křápek [-] ) - J. Chytil [-] , J. Šůstek [-] (70. R. Kluďák [-] ) , R. Divoký [-] (88. M. Maliňák [-] ) , V. Svozil [-] (56. D. Juřík [-] ) , M. Andrýsek [-] - R. Kozubík [-] , V. Frýželka [-]

TJ Divnice
P. Fojtík [-] - D. Grček [-] , F. Patka [-] , J. Urbaník st. [-] , K. Tlusťák [-] - D. Strnka [-] , M. Kliment [-] (63. J. Zvoníček [-] ) , T. Grček [-] , J. Mana [-] , J. Petřkovský [-] - P. Fojtík ml. [-]

Hráči zápasu: J. Chytil , R. Divoký .
Místo: Loučka. Počet diváků: 70.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.