0:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2022 15:00

9.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby patřilo hostům z Herálce


Branky


30. M. Kovář , 40. J. Skála , 76. R. Kadlec , 82. T. Otava
13

Derby o druhé místo se stalo jasnou záležitostí Herálce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Po úvodním oťukávání se v první tutovce zjevil Zdeněk Peňáz, ale jeho střelu vykopl z brankové čáry hostující Štěrba. Poté pálil z vápna Přibyl, ale hosty fantastickým zákrokem podržel Žejdlík. Na druhé straně hlavičkoval těsně vedle Boháč. Ve 30. minutě vyslal Otava do vápna Holeše, ten počkal na Kováře, pro kterého nebyl problém dostat míč do sítě - 0:1. Ve 40. minutě chyboval po přímém volném kopu domácí brankář Šenkýř, kterého předskočil Skála a hosté vedli o dvě branky - 0:2. Před přestávkou ještě zkoušel štěstí Holeš, ale jeho střela pouze lízla tyč.

Hosté si vedení pohlídali

Definitivně mohl rozhodnout Skála, ale Šenkýř si s jeho hlavičkou parádně poradil. Na druhé straně dohrál Frieb Štěrbu a po druhé žluté kartě putobal do kabin. V další šanci byl znovu Holeš, jeho dorážku však domácí vykopli z brankové čáry. V 76. minutě byl u míče Otava dříve než domácí brankář a Hamákův pokus do sítě doklepl Kadlec - 0:3. V 82. minutě si připsal třetí asistenci Holeš, který našel Otavu - 0:4. Domácí mohli korigovat po přímém volném kopu, ale znovu se vytáhl Žejdlík.



Ohlasy k zápasu


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
Zdeněk Peňáz (hráč): Tento zápas jsme totálně nezvládli. Sice nám chyběly některé opory, i tak jsme ale v zápase měli předvést daleko víc. Herálec byl ve všem před námi a zaslouženě vyhráli. Možná to pro nás byla potřebná facka, abychom viděli, že nic nejde samo a je potřeba zase pořádně začít makat.

TJ Sokol Herálec
Lucie Peňázová: V úvodní čtvrthodině jsme přečkali dvě obrovské šance, pak jsme se fotbalově probudili a podali velice dobrý výkon. Po vstřelené brance jsme byli pány na hřišti a šance se počítaly pouze na naší straně. Pochvalu zaslouží celý tým včetně střídajících, Žďár jsme předčili i v chuti vyhrát. Snad nás to nakopne do zbývajících zápasů, na sobotním představení můžeme stavět.



Sestavy


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
J. Šenkýř [-] - V. Frieb [-] , T. Peňáz [-] , D. Kulhánek [-] (83. A. Suský [-] ) , M. Srnský [-] , M. Přibyl [-] (46. J. Dočekal [-] ) , P. Klouda [-] (62. P. Viliš [-] ) , R. Štursa [-] , P. Machatka [-] , B. Sláma [-] (83. V. Öner [-] ) , Z. Peňáz [-]

TJ Sokol Herálec
M. Žejdlík [-] - R. Holeš [-] , T. Otava [-] , J. Štěrba [-] (83. M. Kučera [-] ) , M. Boháč [-] (81. L. Novák [-] ) , M. Kovář [-] (70. R. Kadlec [-] ) , J. Skála [-] , P. Hamák [-] , P. Veselský [-] , O. Černý [-] , V. Uchytil [-]

ŽK: 33. V. Frieb , 71. P. Viliš - 17. M. Kovář , 70. R. Kadlec . ČK: 66. V. Frieb .
Počet diváků: 103. Rozhodčí: ŠETEK Jiří - STRAKA Karel, LANDSMAN David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Ladislav Trdý
Tip experta: výhra hostů

Herálec si po těžkém zapase odveze všechny 3 body, rezerva Žďáru jim to ale neulehčí. Herálec vyhraje o jednu branku - 1:2.

Tip: výhra domácích