0:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2022 10:15

3.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Borovany v oslabení nestačily na Zliv


Branky


35. R. Hanousek (p.) , 43. T. Kučera , 56. R. Hanousek , 81. M. Fürst
16

Zliv ve 3. kole zavítala na hřiště Borovan. Zliv drží impozantní sérii 25 zápasů bez porážky v Okresní soutěži a chtěla jí prosloužit i v Borovanech. Poslední vzájemné utkání skončilo remízou na hřišti Zlivi a zajímavý duel se dal očekávat i tentokrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas rozhodla červená

V Borovanech se hrál otevřený fotbal nahoru dolu. Zliv přijela do Borovan s novými tvářemi a dal se očekávat otevřený duel. V 10. minutě se dostali hosté do první velké šance, když pálil do tyče Kučera. Ve 20. minutě po rychlé akci po ose Pileček, Bujnovský, Marek předvedl hostující brankář Hanzal skvělý zákrok proti nebezpečné střele. Ve 34. minutě přišel důležitý moment celého zápasu. Po závaru před borovanskou brankou se dostal do zakončení Kučera, jehož střela mířila do branky, kde na brankové čáře stál Alexa, který zasáhl míč rukou. Následovala červená karta a penalta pro hosty. Tu si postavil kanonýr Radek Hanousek a bez problémů jí proměnil. Před poločasem ještě zvýšil vedení Zlivi po rychlém brejku Tomáš Kučera. 0:2 Vyrovnaný první poločas skončil nakonec 0:2 a domácí čekala v deseti lidech v druhém poločase těžká práce.

Zliv přidala další dvě branky

Borovany se snažily i v 10 lidech v poli hrát otevřený fotbal a tlačit se do zakončení. Bujnovského šance skončila jen těsně vedle branky. V 56. minutě se po křižné přihrávce Fürsta zvýšil Radek Hanousek. 0:3 Borovany i přes početní a výsledkovou nevýhodu nezalezly, ale hnaly se do útoku a snažily se vstřelit branku. Místy si vytvořily i výrazný tlak na zlivskou branku, ale ve vápně úřadovaly hostující stopeři. Zliv v druhé polovině hrála co potřebovala a využívala okénka v soupeřově obraně k brejkům. V 81. minutě využil chyby v borovanské obraně Kučera, který naservíroval míč Matějovi Fürstovi a ten zvýšil na 0:4. Borovany si dále vytvořily několik šancí po standartních situacích, ale žádný pokus neskončil brankou. Zápas tak skončil 0:4.



Ohlasy k zápasu


FK Calofrig Borovany
Jan Vodhánil (trenér): Musíme za zápas naše hráče pochválit, ikdyž výsledek byl nelichotivý. Hráli na riziko a dokázali vzdorovat Zlivi. Bohužel se nám v zápase zranili tři hráči a když připočítáme ještě červenou kartu, tak budeme příští týden rádi, když sestavíme tým.

SK Zliv
Tomáš Kučera (hráč): V Borovanech jsme jako obvykle nečekali nic jednoduchého, tím spíš, že nás opět trápily absence a do zápasu tak naskočili dva kluci, kteří už několik let na fotbal jen koukali. Ale vyrovnali jsme se s tím skvěle, od začátku jsme měli nebezpečné šance a když nás podržel i brankář Hanzal, který nakonec vychytal ve druhém zápase druhou nulu, začalo nám to tam padat. Rozhodla situace, kdy si domácí obránce zahrál volejbal na brankové čáře, šel ven a z penalty jsme vedli. Domácí i v deseti bojovali, ale kvalita dopředu pak byla už hlavně na našich kopačkách. Parádní body a ideální start do sezony. Doufám, že budeme stejně i pokračovat.



Sestavy


FK Calofrig Borovany
J. Svoboda [-] - V. Pileček [-] , O. Zavřel [-] , J. Alexa [-] , D. Langer [-] - M. Pečman [-] , L. Ebenhöh [-] , N. Bujnovský [-] , J. Vodhánil [-] - P. Dubec [-] , J. Marek [-] -

SK Zliv
F. Hanzal [-] - M. Viktora [-] , J. Čejka [-] , J. Trnka [-] , K. Vojč [-] - P. Boubal [-] , O. Bukovský [-] , M. Fürst [-] , O. Fürst [-] - T. Kučera [-] , R. Hanousek [-] -

ŽK: 88. L. Ebenhöh - 78. R. Hanousek , 86. M. Fürst . ČK: 34. J. Alexa .
Hráči zápasu: R. Hanousek , F. Hanzal .
Počet diváků: 54. Rozhodčí: GRANEC Robert - ŠKUTHAN Jaroslav, AMBROŽOVÁ Hana.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Tomášek

Expert: Jan Tomášek
Tip experta: výhra domácích

Za mě jeden ze zápasů podzimu. Zliv je dominantní a rok neprohrála, naposledy to bylo minulou sezónu ve 2. kole proti Borku. Borovany považuji za jednoho z favoritů na postup. To ovšem v minulém kole moc nepotvrdily a ztratily na hřišti nepříjemného Římova. Borovany mají skvělý kádr a i před touto sezónou přivedli zajímavé a kvalitní hráče. V minulé sezóně je trápila početná marodka a nevyrovnanost výsledků. Zliv oproti minulé sezóně oslabila, ale už ukázala, že umí hrát velké zápasy, proti silným týmům. Čekám vyrovnané utkání, které bude ze začátku svázané taktikou a pak se protrhne gólový účet obou týmu. Nakonec podle mě skončí neporazitelnost s výsledkem 3:2.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů