2:4
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2022 16:30

5.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobrá Voda vyhrála v Úsilném


Branky


49. P. Vazač , 60. V. Polan - 10. C. Novotný , 17. C. Novotný (p.) , 74. M. Gutwirth , 90. D. Serbin
17

Dne 17.10. proti sobě nastoupily ve velmi chmurném počasí týmy domácího Úsilného a hostující Dobré Vody. Výkop byl posunut již na 16:30 a hned na první pohled bylo vidět, že díky předchozímu dešti nebude zápas odehrán na dobrém terénu. Na podmáčeném hřišti se hráči mnohdy bořili po kotníky do hlíny a nedařilo se jim tak ukazovat naplno své fotbalové dovednosti. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě branky uklidnily Dobrou Vodu

Od začátku zápasu bylo vidět, že hostující tým si přijel pro body. Hráči Dobré Vody se energicky tlačili do zakončení a posléze i dokázali vsítit dvě branky, obě nohou středopolaře Novotného. Mohlo by se zdát, že Dobrá Voda nadělí domácímu manschaftu debakl, ale tomu se tak vůbec nestalo. Hostující tým toho kromě dvou gólů moc nepředvedl a ještě k tomu mohl inkasovat z rychlých protiútoků týmu domácího. Do kabin se ovšem šlo za stavu 0:2.

Úsilné zdramatizovalo koncovku

Druhý poločas začal rychlým zmražením hostujícího týmu. Otěže zápasu záhy přebral tým domácích a do 60. minuty bylo vyrovnáno. Za domácí se trefil ve 49. minutě Vazač a v 60. minutě Polan. Vyrovnaný stav trval až do 74. minuty, kdy se po odražené střele dostal k zakončení střídající Gutwirth, který strhl vedení opět na stranu domácího týmu. Domácí se snažili o vyrovnání pomocí dlouhých balonů a možná by se jim to i povedlo nebýt skvělého gólmana Tůmy. Pomyslný hřebíček do rakve přinesl domácím střelec Serbin, který zvýšil vedení v 90. minutě na 2:4. Zápas tak neskončil překvapením a Dobrá Voda si odvezla všechny 3 body, ovšem díky poctivé práci domácího týmu a těžkému terénu málem k onomu překvapení došlo.

 



Sestavy


Úsilné
J. Indra [-] - L. Fürst [-] , P. Vazač [-] , P. Hála [-] , R. Tábora [-] , M. Salibašić [-] , P. Viktora [-] , J. Ocelák [-] , V. Polan [-] , J. Čada [-] , M. Stejskal [-]

SK Dobrá Voda
F. Tůma [-] - F. Novák [-] , P. Hoffmann [-] , P. Choboda [-] , J. Štorek [-] - J. Baštář [-] , T. Valenta [-] , C. Novotný [-] , A. Slavíček [-] - D. Serbin [-] , D. Šedivý [-]

ŽK: 80. M. Stejskal - 62. A. Slavíček , 73. P. Choboda .
Hráči zápasu: V. Polan - C. Novotný .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: FEITL Jaroslav - NOVOTNÝ Vladimír (N), CAHÁK Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů