Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2022 16:30

6.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bříza zvítězila a posunula se na první místo


Branky


8

Horní Bříza doma hostila soupeře ze Žihle. Podle tabulky bylo jasné, kdo je favorit a výsledek tomu i odpovídá. Horní Bříza vyhrála jasně 7:0 a díky zaváhání Sulkova se posunula na první místo v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodnuto už po poločase

Do zápasu vstoupili lépe hráči domácí Břízy. Od začátku dominovali. Byli hodně na balónu, výborně kombinovali a vytvářeli si hodně šancí. Jednu z nich proměnil už v 15. minutě Dominik Reindl. V 27. minutě na něj navázal Lukáš Dobrý. Hned o dvě minuty později se podařilo prosadit Filipu Mornštajnovi. Do konce poločasu už se nám skóre nezměnilo.

Další čtyři branky domácích

Domácí provedli o poločase hned 3 střídání, ale na obrazu hry se nic nezměnilo a domácí stále dominovali. O poločase naskočil do hry Martin Paukner, který dokázal během druhého poločasu zkompletovat hattrick. Sedmou branku utkání přidal ještě Vilém Čechura. Horní Bříza tak vítězí přesvědčivě 7:0 a dostává se na první místo tabulky.



Ohlasy k zápasu


SK Horní Bříza B
Ladislav Hnát: Od začátku jsme měli zápas pod kontrolou, drželi jsme balón a dokázali jsme proměnit několik dobře připravených šancí. Hráli jsme zodpovědné dozadu i když nám to soupeř dost ulehčil, jelikož vůbec nenapadal. První půle skončila 3:0 a v druhé půli se obrázek hry nezměnil. Přidali jsme ještě 4 góly, několik dalších tutovek jsme neproměnili, a tak zápas skončil vítězstvím H. Břízy 7:0.




Sestavy


SK Horní Bříza B
D. Smolák [-] - L. Janka [-] , J. Riedl [-] (46. M. Paukner [-] ) , L. Vodrážka [-] , L. Dobrý [-] (46. A. Daníček [-] ) - F. Mornštajn [-] (64. L. Tegi [-] ) , V. Čechura [-] , M. Zavadil [-] - D. Reindl [-] (70. V. Kožíšek [-] ) - V. Šimice [-] (46. M. Tvrdík [-] ) , V. Zavadil [-]

TJ Slavoj Žihle
J. Huček [-] - D. Churan [-] (61. J. Blahož [-] ) , D. Kunt [-] (46. P. Churan [-] ) , O. Čapek [-] , M. Morgenstern [-] , J. Hána [-] (77. L. Bláha [-] ) , V. Fink [-] , J. Sedlák [-] , L. Rázek [-] , J. Skalník [-] , J. Kubíček [-]

ŽK: 40. V. Šimice , 55. V. Zavadil , 85. M. Zavadil - 44. J. Skalník , 85. L. Bláha .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: REIPRICH Václav - FILIP Petr (N), PROPPER Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Klečka

Expert: Ondřej Svoboda
Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích