Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2022 16:00

7.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Souboj na špici tabulky zvládli lépe domácí


Branky


7

Heřmanova Huť doma přivítala Horní Bříza. Oba tyto týmy byly první trojkou, a tak se čekal těžký a vyrovnaný zápas. Ten nakonec lépe zvládli domácí a posouvají se na první místo tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobrý start hostů, pak dotahování domácích

Do zápasu lépe vstoupili hosté z Horní Břízy. Po dvou povedených akcí Milana Zavadila a Filipa Mornštajna se jim povedlo už v 18. minutě vést 2:0. Hned o pouhé čtyři minuty později dokázali přidat i třetí branku. O tu se postaral Martin Paukner. V 33. minutě vsítili první branku i domácí. Po centru se dokázal prosadit Martin Lakó. Minutu před koncem první půle se domácím povedlo přidat ještě gól do šatny. O ten se postaral Martin Veselovský. První poločas tak skončil za stavu 3:2 pro hosty z Horní Břízy.

Otočení ve prospěch domácích

V druhém poločase se podařilo dokonat obrat domácím. V 60. minutě vyrovnal a přidal svůj druhý gól v zápase Martin Lakó. Po vyrovnání byly šance na obou stranách, ale nikomu se nedařilo své šance proměnit. Až v 85. minutě nerozhodný stav zlomil na stranu domácí Heřmanovy Hutě Martin Ulč a rozhodl tak o výhře domácích.  



Ohlasy k zápasu


TJ Heřmanova Huť
Neméth Benedikt: Hráli jsme proti těžkému soupeři, nicméně jsme zápas zvládli. Vítězství nám přineslo první místo v okrese a to nás těší.

SK Horní Bříza B
Ladislav Hnát: Kvalita zápasu bylo hodně ovlivněna terénem, který byl na hranici možná i za hranicí regulérnosti. Prvních dvacet minut jsme hráli jednoduše, hodně jsme využívali křídelní hráče a brzo jsme po dvou povedených akcích vedli 2:0. Vzápětí jsme přidali po hrubce domácího gólmana třetí gól. Domácím se ovšem do poločasu podařilo po našich hrubkách snížit na rozdíl jediného gólu a do kabin se šlo za stavu 2:3 pro HB. Na velmi těžkém terénu prakticky nešlo hrát fotbal, a to nás stálo vedení, domácí se totiž terénu lépe přizpůsobili a hráli balóny pouze do vzdušných soubojů, které jsme po většinu prohrávali a tím jsme dostávali domácí do šancí, kteří dvě využili a zápas otočili. Bohužel tedy musím říct, že je velká škoda, že se zápasy hrají na terénech, jaký byl včera. Fotbalu to vůbec na kvalitě nepřidá, naopak jde o zdraví hráčů.



Sestavy


TJ Heřmanova Huť
P. Prekop [-] - J. Bešta [-] (63. M. Volf [-] ) , M. Lakó [-] , M. Veselovský [-] , M. Šůla [-] , M. Ulč [-] , M. Urbanczyk [-] (63. T. Karela [-] ) , D. Hájek [-] , V. Mencl [-] , V. Lakó [-] , P. Holeš [-]

SK Horní Bříza B
D. Smolák [-] - L. Janka [-] , J. Riedl [-] , L. Vodrážka [-] - M. Zavadil [-] , V. Čechura [-] , F. Mornštajn [-] - - T. Lomoz [-] , M. Paukner [-] , V. Růžička [-] (82. V. Kožíšek [-] ) , V. Zavadil [-]

ŽK: 16. J. Bešta , 24. M. Lakó , 39. P. Holeš , 78. V. Lakó , 90. M. Veselovský - 59. V. Čechura , 61. V. Zavadil . ČK: 87. V. Zavadil .
Hráči zápasu: M. Lakó .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: MAREŠKA Ladislav - PÁLEK Michal (N), FILIP Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů