5:1
(2:1)
22. P. Holeš (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2022 16:00

8.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Líně zvládly domácí zápas proti Heřmanově Huti


Branky


16. A. Salaba , 39. B. Dubský , 69. K. Knaf , 81. J. Tycar (p.) , 89. P. Hromádka - 22. P. Holeš (p.)
12

Líně doma přivítaly první tým tabulky Heřmanovu Huť. Hosté byli favorizováni. Obdrželi ale dvě červené karty, a nakonec prohráli značným rozdílem 5:1. Líně si tak připisují druhou domácí výhru v řadě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli jsme viděli tři branky a penaltu

První poločas byl hodně vyrovnaný. Zápas se odehrával především ve středu hřiště. 16. minuta nám přinesla chybu v obraně hostí a prosadit se dokázal domácí Aleš Salaba. O šest minut později ale zahrávali hosté pokutový kop. Z něj se povedlo trochu se štěstím vyrovnat Petru Holešovi. Domácí si ale dokázali ještě vzít vedení zpět. V 39. minutě se dokázal vsítit branku Bohumír Dubský. Do šaten se šlo tedy za stavu 2:1 pro domácí.

Dvě červené karty definitivně rozhodly o průběhu zápasu

Začátek druhé půle jasně patřil hostům. Podařilo se jim domácí zatlačit až na jejich vápno. Branku ale nepřidali a naopak v 56. minutě obdržel šli do oslabení. Druhou žlutou kartu a následnou červenou uviděl Václav Mencl. Početní převahu dokázali Líně zužitkovat. V 69. minutě se prosadil Karel Knaf. Hned minutu na to uviděl další červenou kartu hostující kapitán Martin Lakó. Červená karta přišla opět po dvou žlutých kartách. Výhodu dvou mužů Líně využili ještě dvakrát. Prosadili se Jan Tycar a Pavel Hromádka. Zápas nám tedy končí za stavu 5:1 pro domácí Líně.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Líně
Milan Šluk: V dnešním zápase jsme nastoupili proti prvnímu celku okresního přeboru. První poločas se odehrával ve středu hřiště, avšak už 16. minutě jsme se ujali vedeni. Soupeř záhy vyrovnal z penalty na 1:1. Ke konci poločasu jsme opět odskočili na rozdíl 1 branky. Ve druhém poločase jsme se ze začátku bránili tlaku hostů, pak jsme opět převzali hru. Soupeř po dvou červených kartách nám ulehčil hru, abychom přidali další branky. V dnešním zapase bych pochválil hru celého týmu.

TJ Heřmanova Huť
Neméth Benedikt: Nastoupili jsme v oslabené sestavě. Chyběli nám 4 lidé ze základu. Jsem přesvědčený, že v plné sestavě bychom zde zvítězili. Opět jsme obdrželi dvě červené karty. Nevím, jestli to je vtipné nebo smutné. Dle mého názoru ani jedna červená karta přijít neměla. Bez nich bychom zápas dotáhli do vítězného konce. Po těchto kartách bylo po zápase. Mrzí nás, že jsme nešťastně smazali záznam z utkání. V zápise byl uveden hráč s číslem 12 Milan Vágner ročník 72. Shodli jsme se, že žádný 49letý hráč tam nenastoupil a s číslem 12 hrál hráč ve věku okolo 20 let. Nechápeme, jak si toto vůbec dovolí. Příště si už na to dáme pozor.



Sestavy


TJ Baník Líně
F. Hodaň [-] - M. Vágner st. [-] , A. Salaba [-] (21. B. Dubský [-] ) , K. Knaf [-] (70. D. Kunc [-] ) , M. Vágner ml. [-] (70. P. Hromádka [-] ) , O. Svoboda [-] , J. Tycar [-] , T. Aschenbrenner [-] , L. Kastl [-] , P. Staškovič [-] , T. Šoul [-]

TJ Heřmanova Huť
T. Konvalinka [-] - P. Prekop [-] , J. Lakó [-] , T. Duník [-] , M. Lakó [-] , M. Šůla [-] , M. Urbanczyk [-] , D. Hájek [-] , V. Mencl [-] , V. Lakó [-] , P. Holeš [-]

ŽK: 32. P. Staškovič - 19. V. Mencl , 36. V. Lakó , 52. P. Prekop , 54. M. Lakó , 69. J. Lakó . ČK: 56. V. Mencl , 70. M. Lakó .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Michal Klečka

Expert: Jan Hrdlička
Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích