Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2022 16:00

8.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přesvědčivé vítězství Zbůchu


12

Zbůch doma přivítal hosty ze Všerub. Oba týmy se nacházeli na opačných koncích tabulky. Takže favoritem byli jasně hráči Zbůchu. Svou roli potvrdili, vyhráli přesvědčivě 7:0 a díky zaváhání soupeřů se posouvají na první místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvoubrankové vedení už po poločase

Do zápasu vstoupili daleko lépe hráči Zbůchu. Hosté hrozili jen z protiútoků. Ty však dokázal všechny pochytat brankář domácích Josef Šrajber. V 24. minutě vyslal Karel Strejc přihrávkou za obranu Stanislava Schejbala, který obešel brankáře a dal do prázdné branky. Do konce poločasu přidali domácí ještě jednu branku. V 36. minutě na kraji vápna vystřelil Jan Hrdlička ml., jeho střelu ztečoval do branky hostující hráč. Domácí tak šli do kabin s dvoubrankovým vedením.

Pět branek v druhém poločase

Druhý poločas pokračoval úplně stejně jako ten první. Už po 5 minutách se dokázal prosadit Dominik Hrabák. Po chvilce na něj navázal svým druhým gólem v utkání Stanislav Schejbal. V 70. minutě propálil na přední tyč brankáře hostů Jan Hrdlička ml. a přidal tak už svůj druhý gól v zápase. V 76. minutě stejný hráč zkompletoval hattrick, když ho před prázdnou bránou našel David Lorenc. V 80. minutě přišel na hřiště Jiří Hájek a hned po jedné minutě dokázal rozvlnit síť. Zápas nám tak skončil za stavu 7:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Zbůch
Roman Prokop: Zápas jsme zvládli na výbornou, i když ještě před zápasem jsme nevěděli, s jakými hráči vůbec nastoupíme, jelikož z minulého zápasu vypadli 4 hráči. Ovšem hráči, kteří nastoupili místo nich odvedli dobrou práci. Obzvlášť bych chtěl pochválit všechny dorostence, kteří nastoupili ráno ke svému utkání a odpoledne zvládli toto utkání, i když podle výsledku to nebyl vůbec lehký zápas. Konečně se naší obraně povedla uhrát vzadu nula, ale také se povedlo opět Honzovi Hrdličkovi ml. dát 3 Branky. Všem klukům bych chtěl poděkovat za výkon.




Sestavy


TJ Baník Zbůch
J. Šrajber [-] - M. Prokop [-] , A. Prokop [-] , D. Hájek [-] , M. Klečka [-] , J. Hrdlička [-] (80. J. Hájek [-] ) , J. Hrdlička [-] , D. Hrabák [-] , S. Schejbal [-] (68. S. Plecitý [-] ) , K. Strejc [-] (46. D. Lorenc [-] ) , T. Bártek [-]

SK Všeruby
D. Klečka [-] - S. Pašek [-] , R. Herák [-] , M. Džilič [-] , A. Pečený [-] , J. Hyrát [-] , V. Tyr [-] , V. Greiner [-] , T. Vozka [-] , V. Tyr [-] , V. Hlavatý [-]

ŽK: 59. D. Hájek , 78. J. Hrdlička - 18. T. Vozka , 56. J. Hyrát , 90. V. Hlavatý .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: MAČÁT Jan - DAŇHEL Jaroslav (N), TUREČEK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Michal Klečka

Expert: Jan Hrdlička
Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích