2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2022 15:30

5.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žirovnická kabina jásá


Branky


9

V 5. kole se na půdě domácího Slavoje utkala dvě jednobodová mužstva. Žirovnice rozhodla v druhém poločase a nad Ústrašínem zaslouženě vyhrála a odešla ze hřiště se třemi body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

O výhru domácích se zasloužil Severa svými nůžkami

Utkání nebylo ani pro jeden tým příjemné, jelikož se odehrálo na tréninkovém hřišti, protože hlavní hřiště bylo nezpůsobilé. Tréninkové hřiště má menší rozměry, pro mužstva byla hra znatelně těžší. Ve 12 minutě domácí dostali gól z větší vzdálenosti, když od lajny hostující hráč napálil balón a přehodil žirovnického gólmana na zadní tyč. Mnoho šancí proběhlo na obou stranách. Ve 40 minutě Martin Veselý přešel přes hráče a nahrál Patrikovi Kolářovi a ten balón krásně uklidil k tyči. V druhé půli měli více ze hry domácí, ale ústrašínský gólman jim dělal problémy svými brankářskými schopnostmi. V 89 minutě poslal krásný centr Jirka Semotán a Tomáš Severa trefil krásný gól nůžkami. Rozhodl tak konečný stav a domácí Slavoj odešel do kabiny se třemi body.



Sestavy


FC Slavoj Žirovnice B
K. Suskó [-] - D. Bezchleba [-] (71. J. Semotán [-] ) , P. Kolář [-] (65. V. Hadrava [-] ) , T. Severa [-] , S. Koudelka [-] (80. O. Havlů [-] ) , M. Rušil [-] (46. J. Vodáček [-] ) , M. Veselý [-] , D. Bednář [-] , M. Jirsa [-] , P. Houška [-] , V. Ježek [-]

TJ FC Ústrašín
D. Rohovec [-] - V. Poberezhnyk [-] (55. V. Hrynyshyn [-] ) , J. Kubík [-] , D. Starý [-] (81. P. Seknička [-] ) , V. Šmíd [-] , T. Kubiska [-] , D. Macháček [-] (55. Y. Dudyak [-] ) , P. Mareš [-] , M. Šoula [-] , D. Bílý [-] , V. Nevšímal [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: BURZA Milan - RYSL Pavel (N), ŠNICER Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Ústrašín letos postrádá několik hráčů z předchozích sezon a je to na nich zatím znát. Žirovnice zakomponovala do svého týmu, několik mladých hráčů a to nakonec rozhodne. Domácí těsně vyhrají.

Tip: výhra domácích

Žirovnická rezerva doma porazí trápící se Ústrašín. Moc branek padat nebude. Tipuji těsnou výhru 1:0 pro domácí.

Tip: výhra domácích