Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2022 15:30

6.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj sousedů, nejen v tabulce, vyzněl lépe pro domácí


Branky


14

V 6. kole se na obrataňské půdě uskutečnil duel mezi domácím A-týmem a sousedními Černovicemi. Domácí chtěli navázat na vítězství v předchozím kole, hosté odčinit nezdar s Čejovem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas těsně pro Obrataň

Od začátku utkání se hrálo ve vysokém tempu, aktivita se projevila na straně domácích, kteří šli v 10. minutě do vedení 1:0, prosadil se D. Kudrnáč. Ve 23. minutě přidal další branku L. Vlach. Hosté po druhé obdržené brance výrazně zlepšili hru a do poločasu snížili na 2:1, kdy M. Vlacha překonal T. Kohout.

Dvě slepené branky na obou stranách

Do druhé půle vstoupili lépe Černovice a vytvářeli si šance, ale nepodařilo se jim žádnou proměnit. Domácí v 64. a 65. minutě přidali dvě rychlé branky a odpověděli tak nejlépe, jak to šlo. Prosadili se umístěnou střelou J. Přibyl a druhým gólem kanonýr červenobílých D. Kudrnáč. Zdálo se, že zápas je rozhodnutý. Hosté však v závěru utkání využili uspokojení domácích s výsledkem a dokázali během pěti minut snížit až na 4:3, zasloužili se o to T. Pravda a J. Kos. Zápas se tím rázem zdramatizoval. Obrataň našla znovu odpověď a rovnou z prvního protiútoku zvýšila na 5:3 (F. Tomovič), a tím utkání definitivně zlomila ve svůj prospěch. Tímto si připsala druhé vítězství v řadě, D. Kudrnáč vstřelil opět dvě branky a jednu perfektně připravil pro L. Vlacha. Přestože Černovičtí přijeli výrazně oslabeni a předvedli slušný výkon, vítězství zaslouženě náleží hostitelům.



Sestavy


SK Obrataň
M. Vlach [-] - J. Přibyl [-] , M. Kudrnáč [-] , P. Fišer [-] , L. Vlach [-] (46. A. Vysiblo [-] ) , F. Tomovič [-] , D. Kudrnáč [-] , R. Doležal [-] (73. A. Pařil [-] ) , J. Pavelec [-] , P. Kudrnáč [-] (65. L. Melichar [-] ) , O. Pražák [-]

TJ Sokol Černovice
J. Pekař [-] - L. Pěnka [-] , J. Tíkal [-] , P. Jůn [-] , T. Pravda [-] , D. Růžička [-] , T. Kmeťo [-] , T. Kohout [-] , J. Kos [-] , M. Buček [-] , D. Dao [-] (60. L. Stejskal [-] )

ŽK: 13. J. Pavelec , 35. M. Kudrnáč , 78. P. Fišer - 78. L. Pěnka .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: OBRANEC Dušan - TÁBORA Rudolf (N), VOŠAHLÍK Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Matěj Hovorka

Expert: Daniel Kudrnáč
Tip experta: výhra domácích

Bude to boj o střed tabulky myslím ale, že vyhrají domácí.

Tip: remíza

Černovice letos docela tápou a aktuální kádr mínus Paclík na špičku soutěže stačit nebude. Naopak domácí jsou doma nepříjemní. Za mě remíza.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů