Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2022 15:00

6.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Speřice se v zápase prosadily šestkrát


Branky


17

Duel 6. kola mezi Pacovem B a Speřicemi B se odehrál ve středu 28.9. V minulém kole domácí prohráli v Kamenici nad Lipou, hosté již po čtvrté vyhráli a posunuli se na druhé místo tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance obou mužstev více proměňovaly Speřice

Již od začátku zápasu byly Speřice lepším týmem. Dokázaly kombinovat hru, měly krásné náběhy, díky kterým se dostávaly do hodně šancí. V prvním poločase se hrál docela vyrovnaný zápas, jak Pacov, tak Speřice si vytvářeli šance. První gól zápasu dali hosté v 8. minutě, po krásném centru se k míči dostal hostující útočník Huňáček a dával v podstatě do prázdné brány. Dvě minuty nato se Pacovu podařilo vyrovnat, po samostatném úniku překonal brankáře domácí útočník Přibyl. V 16. minutě se Speřice ke svému druhému gólu propracovaly po postupné kombinaci až do vápna, kde z levé strany přesně vystřelil útočník Holenda ml. na zadní tyč. Domácí se také dostali krásnou kombinací k vápnu hostí, ale Vítámvás střelu z dálky přestřelil. Do šance se Vítámvás dostal znovu při rohovém kopu, avšak těsně minul balón ve vzduchu. Do šaten se odcházelo za stavu 1:2.

Druhou půli ovládli hosté

Druhý poločas také začal vyrovnaně, ale hosté postupem času přebírali otěže zápasu. Po vstřelení třetí branky Soukupa v 60. minutě se zápas hrál v podstatě na jednu bránu. Pacov si nedokázal pořádně nahrát a vypracovat si nějaké šance. Čtvrtý gól padl v 72. minutě po opětovné střelbě Holendy ml., Speřice tlačily až do konce zápasu. Pátá branka byla zapříčiněna obrovskou chybou domácího brankáře, který po přihrávce od spoluhráče netrefil balón a přihrál hostujícímu útočníkovi Holendovi st., který se nemýlil. Do konce utkání se po třetí prosadil Holenda ml. Speřice si zaslouženě z Pacova odvážejí tři body.



Sestavy


TJ Slavoj Pacov B
J. Švec [-] - D. Přibyl [-] (35. K. Vágner [-] ) , E. Csévar [-] , M. Mička [-] , R. Vítamvás [-] , T. Faltýnek [-] (73. J. Diviš [-] ) , J. Kučera [-] , M. Zíka [-] (46. J. Másilka [-] ) , J. Pražák [-] , J. Rathouský [-] , L. Šlechta [-]

TJ Dálnice Speřice B
D. Tkadlec [-] - D. Moravec [-] (46. J. Moravec [-] ) , M. Čermák [-] (46. J. Holenda [-] ) , V. Ganobjak [-] , V. Zach [-] - M. Mareš [-] (59. P. Soukup [-] ) , J. Merunka [-] - - M. Fejt [-] , P. Pech [-] , P. Huňáček [-] (46. P. Jiřík [-] ) , J. Holenda [-]

ŽK: 26. M. Mička , 54. J. Kučera .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: OBRANEC Dušan - MLÁDEK Ladislav (N), MENŠÍK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Matěj Hovorka

Expert: Daniel Kudrnáč
Tip experta: výhra hostů

Pacovu se v podzimní části moc nedaří, Speřice mají dobře našlápnuto takže si myslím, že vyhrají.

Tip: výhra domácích

Strašně těžké utkání, avšak proti vlastním netipuji. Klukům věřím.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů