J. Dubský 33.
J. Železný 42. (p.)
2:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2022 14:00

14.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blatnice vydřela bod v Nových Syrovicích


Branky


33. J. Dubský , 42. J. Železný (p.) - 19. M. Hutař , 87. Z. Eberl
10

Fotbalisté Nových Syrovic si připsali proti Blatnici bod za remízu 2:2

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí otočili vývoj první půle

Nové Syrovice přivítaly na svém hřišti fotbalisty z Blatnice. Nové Syrovice v minulém kole hrály také doma a přivítaly favorizovanou Vladislav, která hrála víc jak jeden poločas o jednoho muže více, ale pouze remizovala 2:2. Blatnici se delší dobu nedaří a ikdyž se na půdě lídra soutěže z Horního Újezdu držela, nakonec podlehla 2:0. V úvodním kole skončil zápas mezi Blatnici a Novými Syrovicemi nerozhodně 1:1. Zápas se hrál za nevlídného počasí. Po počáteční oťukávané se jako první dostali do vedení v 19. minutě hosté, zásluhou Martina Hutaře - 0:1. Domácí však chtěli zakončit podzimní část ziskem nějakého bodů a ve 33. minutě se jim to částečně povedlo, když dokázal vyrovnat na 1:1 Jakub Dubský. Ve 42. minutě pak dokonal obrat ve prospěch domácích kanonýr Jan Železný a domácí tým tak byl k výhře blíže. 

Hosté v závěru zápasu vyrovnaly

Ve druhém poločase se zajímavé věci děly hlavně v její druhé části. V 69. minutě musel nejprve za hrubé chování jít po červené kartě předčasně do sprch hostující Michal Trnka. V 83. minutě jej ale napodobil po druhé žluté kartě střelec zápasu Jan Železný. Kraťounkou přesilovku nakonec v 87. minutě využil ve vyrovnávací branku Zdeněk Eberl - 2:2.



Sestavy


SK Nové Syrovice
M. Kovář [-] - M. Sosnar [-] , D. Janoušek [-] , J. Dubský [-] , R. Janoušek [-] , J. Železný [-] , M. Ferdan [-] (22. M. Havelka [-] ) , D. Růžička [-] (81. J. Vlček [-] ) , J. Pojezný [-] , V. Tříletý [-] (69. J. Procházka [-] ) , J. Houserek [-] (81. L. Kouřil [-] )

SK Blatnice
J. Holík [-] - D. Lojka [-] , J. Trnka [-] , J. Šimek [-] , M. Karásek [-] (73. Z. Nedvědický [-] ) , M. Trnka [-] , L. Kratochvíl [-] (81. R. Nykrmajer [-] ) , M. Hutař [-] , Z. Eberl [-] , M. Sova [-] , T. Pokorný [-]

ŽK: 27. J. Železný , 38. D. Růžička , 67. M. Kovář , 68. J. Pojezný - 46. M. Karásek , 69. M. Hutař . ČK: 83. J. Železný - 69. M. Trnka .
Hráči zápasu: J. Dubský - Z. Eberl .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: MACEK Ivo - SVOBODA Vladimír, PROCHÁZKA Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Souboj dvou sousedů v tabulce. Věřím domácím Syrovicím, že zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza