Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2022 16:30

3.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Moravské Budějovice B doma nezaváhaly


Branky


9

Fotbalisté Moravských Budějovic B si připsali proti Slavicím jasnou výhru 6:2

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí nadělil v první půli bůra

Domácí rezervě se vydařil úvod utkání, když do 21. minuty zatížili konto hostí čtyřmi brankami. Dvakrát se trefil Kamil Svoboda a po jedné trefě přidali Astrid Kabashaj a Ondřej Fedra. Vedení mohlo být ještě vyšší, ale další vyložené šance Svobody, Fedry, Premara ani Veselého brankou neskončily. Největší šance hostí přišla až v závěru poločasu, ale střelu Čermáka pod břevno vyrazil Dvořák na roh. V předposlední minutě tak dal podobu poločasovému výsledku Buďa přesnou střelou k tyči.

 

Hosté alespoň snížili

Do druhého poločasu vystřídali hosté kvarteto hráčů včetně brankáře a situace na hřišti se radikálně změnila. Slavičtí se vrhli do útoku a domácí mohou děkovat jen jejich nemohoucnosti v proměňování šancí, že drželi stále čisté konto. Po hodině hry byl nejblíže první hostující brance Novotný, ale jeho střelu zastavila tyč. Na první branku si tak museli hosté počkat až do 68. minuty, kdy centr Novotného uklidil pod břevno Hobza. Tentýž hráč byl i u druhé branky hostů po dalších čtyřech minutá. Domácí zacítili nebezpečí a tlak hostí zvýšenou aktivitou přibrzdili. Poslední branku utkání tak dal v nastaveném čase po rohu domácí Stehlík. 



Sestavy


SK Moravské Budějovice B
O. Dvořák [-] (65. K. Haza [-] ) - A. Kabashaj [-] (57. F. Haza [-] ) , K. Svoboda [-] (88. L. Jenerál [-] ) , M. Premar [-] , L. Veselý [-] , M. Buďa [-] , O. Fedra [-] , T. Kyzlink [-] , O. Nedvědický [-] , L. Stehlík [-] , J. Povolný [-]

SK Slavice
P. Kříž [-] (46. M. Ramaj [-] ) - R. Čudrnák [-] (71. P. Polehla [-] ) , M. Svoboda [-] , D. Trojan [-] , T. Kaláb [-] (46. V. Toman [-] ) - Š. Tomek [-] (46. M. Soural [-] ) , T. Novotný [-] , M. Pohořilský [-] , D. Šlapák [-] (46. J. Kratochvíl [-] ) - M. Hobza [-] , A. Svoboda [-] -

ŽK: 19. D. Šlapák .
Hráči zápasu: K. Svoboda - M. Hobza .
Počet diváků: 47. Rozhodčí: SEDLÁK Pavel - ŠKODA Zdeněk (N), MITÁŠ Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Budějovice si to doma pohlídají a zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů