Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2022 16:00

6.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mohelno doma zdolalo Valeč


Branky


11

Fotbalisté Mohelna si připsali proti Valči v pikantním souboji nováčků výhru 3:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po jedné brance

Mohelno přivítalo na svém hřišti taktéž nováčka soutěže z nedaleké Valče. Úvod zápasu byl velmi opatrný a oba týmy vyčkávaly, co soupeř předvede. Hrálo se bez větších šancí na obou stranách. O změnu skóre se v 32. minutě postaral domácí kapitán M. Dvořák, kdy obešel hostujícího gólmana a zavěsil do prázdné brány. Stav zápasu 1:0. Hosté ovšem ihned v 35. minutě vyrovnali, kdy se prosadil valečský veterán P. Zikán. Stav zápasu 1:1. Za tohoto stavu se týmy odebraly do kabin. 

 

 

Domácí rozhodli až ve druhé půli

Druhý poločas se nesl v režii domácích. Nejprve se v 66. minutě prosadil znovu kapitán domácích M. Dvořák, kdy se k němu odrazil míč z rohu a střelou k tyči přesně zavěsil. Stav zápasu 2:1. Mohelno bylo při chuti a v 68. minutě ještě navýšil domácí útočník T. Jeřábek, když mu hostující obránce namazal míč přímo před bránu a on ho bez větších problémů do ní uklidil. Stav zápasu 3:1. Domácí si zbytek zápasu pohlídali a Valeč téměř k ničemu nepustili. Mohelno zaslouženě vyhrálo a zatím ukazuje, že do 3. třídy opravdu patří. 



Ohlasy k zápasu


TJ Mohelno
Jeřábek Lumír, trenér: Přijel kvalitní soupeř a po prvním poločase to vypadalo na typický remízový zápas. Soupeřův výkon ve druhém poločase opadl, toho jsme využili a vstřelili 2 slepené góly, což rozhodlo o vítězi. Chtěl bych týmu poděkovat za předvedený výkon.

SK Valeč
Macek Pavel, trenér: Trenér hostů:První poločas vyrovnaný s minimem šancí,ve druhém poločase nás domácí přehráli a po zásluze berou tři body!



Sestavy


TJ Mohelno
J. Světlík [-] - M. Kopeček [-] , F. Žák [-] , D. Vašek [-] (46. J. Sladký [-] ) , F. Staněk [-] - M. Ondráček [-] (46. V. Kolesa [-] ) , M. Kerndl [-] (80. F. Meluzín [-] ) , M. Dvořák [-] , P. Jeřábek [-] - Z. Hrubeš [-] , T. Jeřábek [-] (90. V. Pelán [-] ) -

SK Valeč
Z. Macek [-] - P. Chládek [-] (60. M. Mašíček [-] ) , T. Pačinek [-] , J. Ludvík [-] - M. Kopuletý [-] , D. Cabejšek [-] , J. Kremláček [-] (69. . Syrový [-] ) , O. Kopuletý [-] , T. Čech [-] (75. M. Dufek [-] ) - P. Zikán [-] , M. Ludvík [-]

ŽK: 59. T. Čech .
Hráči zápasu: M. Dvořák - D. Cabejšek .
Počet diváků: 135. Rozhodčí: KOLAŘÍK Aleš - ŠANDA Petr (N), VALA Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra hostů

Souboj dvou týmů ze špičky tabulky. Vyhrají těsně hosté.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích