Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2022 16:00

6.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čáslavice zvítězily ve Slavicích s přehledem


Branky


12

Fotbalisté Slavic si připsali proti Čáslavicím jasnou domácí porážku 0:8

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté třikrát udeřili

Po počáteční oťukávané se převaha hostů začala gólově plnit až ve 20. minutě, kdy se trefil hostující kanonýr Marcel Šimek - 0:1. Domácí tým se sice snažil, ale na jednoho z favoritů soutěže prostě neměl. Ve 34. minutě pak přidal svou druhou trefu Marcel Šimek a bylo to 0:2. Do poločasu se pak ještě trefil ve 37. minutě Marián Klika a hosté tak byli na nejbližší cestě k dalšímu vítězství. 

Hosté ještě skóre navýšili

Po změně stran se převaha hostů ještě zvýšila. V 59. minutě se také z druhé branky radoval Marián Klika a již to bylo 0:4. V 64. minutě se do střelecké listiny zapsal  Otakar Bulička a také on se v 68. minutě stal dvougólovým střelcem - 0:6. V 74. minutě se pak postarala o hattrick největší útočná zbraň Čáslavic Marcel Šimek - 0:7. Závěrečnou tečku za jednoznačným zápasem udělal v 86. minutě Patrik Růžička a jeho gól na 0:8 měl samozřejmě tří bodovou příchuť. 



Ohlasy k zápasu


SK Slavice
Linhart Jiří: Zpočátku zápasu, jsme se snažili s kvalitním soupeřem držet krok, ten se ale po několika šancích prosadil a postupně přidával další branky. Poločas skončil 0:3. Ve druhé půli jsme chtěli s výsledkem něco udělat. V 59. minutě jsme ale opět inkasovali a od této doby byl na hřišti už jen jeden tým. Hosté si s chutí zastříleli a konečné skóre se zastavilo až na stavu 0:8. Nedokážeme hrát obranou hru a kvalitnější soupeři nás za to tvrdě trestají.




Sestavy


SK Slavice
M. Soural [-] - Š. Tomek [-] (68. J. Kratochvíl [-] ) , P. Kopeček [-] (78. Z. Fekiač [-] ) , M. Svoboda [-] , D. Trojan [-] - T. Kaláb [-] , T. Novotný [-] , M. Pohořilský [-] , M. Cejnar [-] (64. M. Ramaj [-] ) - M. Hobza [-] (78. Z. Vlčan [-] ) , D. Kovář [-]

FK Čáslavice-Sádek
J. Belvončík [-] - M. Busta [-] , M. Klika [-] (74. P. Vyhnálek [-] ) , M. Růžička [-] , T. Rygl [-] (60. D. Vald [-] ) , O. Bulička [-] , P. Růžička [-] , M. Šimek [-] , M. Obůrka [-] , D. Šmehlík [-] , R. Bastl [-]

ŽK: 75. M. Svoboda - 46. M. Šimek .
Hráči zápasu: M. Klika .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: MACEK Ivo - GRUBER Patrik, MITÁŠ Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra hostů

Čáslavice mají kvalitnější kádr a ve Slavicích zvítězí.

Tip: výhra hostů