Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2022 15:00

10.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Valeč veze nečekanou výhru s Okříšek B


Branky


12

Fotbalisté Okříšek B si připsali proti Valči nečekanou domácí porážku 1:4

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o gól lepší

Okříšky B doma přivítaly fotbalisty z Valeče. Okříšky v minulém kole nestačily ve šlágru kola na Předín a klesly v tabulce na třetí místo. Valeč naopak na vlastním hřišti remizovala se Studencem 1:1.  Zápas se hrál za příjemného fotbalového počasí. Valeč hrála ze zabezpečené defenzívy a spoléhala na brejky. Domácí se snažili hrát, ale nešlo to. Domácí šli do vedení ve 38. minutě . Roh Ivoše Večeři poslal za záda hostujícího gólmana ukázkovou hlavičkou Tomáš Dočkal - 1:0. Pak domácí klasicky neuhlídali závěr poločasu a po dvou chybách vzadu šli hosté do kabin s jednobrankovým náskokem, když se střelecky prosadili Pavel Zikán a ve 45. minutě Tomáš Čech - 1:2. 

Hosté ještě skóre navýšili

 Druhá půlka byla zcela v režii Valče. Hosté ze začátku druhé půle přidali další dvě branky. V 50. minutě se trefil podruhé Pavel Zikán a v 62. minutě Jan Kremláček - 1:4. Poslední půlhodinu si s přehledem pohlídali a vyhrály naprosto zaslouženě. 



Ohlasy k zápasu


SK Huhtamaki Okříšky B
Ferdan Michal, hráč: Dnešní report bych nazval "Hodil na nás Předín deku?" Ať vzpomínám jak vzpomínám, tak si nemůžu vybavit zápas kdy jsme si v domácím prostředí v podstatě neškrtli. Chybělo nasazení. Již v minulém zápase hráči Předína odcházeli ze hřiště zpocení, mokří a my takřka všichni v suchém triku. Dneska stejně. Další zarážející věcí je přístup. A to jak k tréninku, tak v osobním přístupu většiny z nás. Jinými slovy - to pivo počká. A pokud na to má někdo jiný názor, má osobní problém. Pokud se na tréninky schází stále stejní 3-4 hráči je to prostě málo i na tuto soutěž. A ti co trénink potřebují nejvíc mají účast nejmenší. Již druhý zápas nás srazily individuální chyby v situacích, které běžně uhráváme. Teď jsem si vylil srdíčko a k samotnému zápasu. Valeč hrála ze zabezpečené defenzívy a spoléhala na brejky. My se snažili hrát, ale nešlo to. Sice jsme šli do vedení. Roh Ivoše Večeři poslal za záda hostujícího gólmana ukázkovou hlavičkou Dočkal. Pak jsme klasicky neuhlídali závěr poločasu a po dvou chybách vzadu šli hosté do kabin s jednobrankovým náskokem. Nepomohla ani bouřka v kabině. Druhá půlka byla zcela v režii Valče. Hosté ze začátku druhé půle přidali další dvě branky a poslední půlhodinu si s přehledem pohlídali. Vyhráli zaslouženě, gratulujeme. My se musíme sebrat, srovnat v hlavách a věřit, že se brzy vrátíme na vítěznou vlnu a budeme hrát na špici tabulky.

SK Valeč
Macek Pavel, trenér: Zasloužené vítězství s dobrým soupeřem a po výborném týmovém výkonu. Hráči plnili přesně co jsme si v kabině řekli,utkání odmakali a odměnou jim jsou tři body!



Sestavy


SK Huhtamaki Okříšky B
M. Trnka [-] - T. Dočkal [-] , I. Večeřa [-] , M. Picmaus [-] (46. F. Koreš [-] ) , M. Zeman [-] , L. Mašek [-] (59. D. Šinkovský [-] ) , J. Jůza [-] (67. O. Dosedla [-] ) , M. Pařízek [-] (46. J. Packa [-] ) , L. Zelenka [-] , M. Večeřa [-] , F. Teplan [-] (46. J. Bulant [-] )

SK Valeč
A. Diviš [-] - P. Chládek [-] (46. F. Padělek [-] ) , T. Pačinek [-] , M. Dufek [-] - D. Cabejšek [-] , T. Čech [-] (74. M. Chytka [-] ) , M. Kopuletý [-] , J. Kremláček [-] (70. J. Horký [-] ) , O. Kopuletý [-] (65. . Syrový [-] ) - P. Zikán [-] , M. Ludvík [-] -

ŽK: 70. T. Dočkal , 79. I. Večeřa , 86. J. Bulant - 56. T. Čech .
Hráči zápasu: P. Zikán .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ROHONY Filip - HOLEŠÍNSKÝ Marek (N), MACEK Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Okříšky doma body neztrácí. S Valčí si poradí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích