2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.08.2022 15:30

2.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrotovice zdolaly Rokytnici


Branky


9

Fotbalisté Hrotovic si proti Rokytnici připsali druhou výhru v sezoně 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se ujali vedení

Hrotovice ve druhém domácím zápase přivítaly na své půdě celek z Rokytnice. Všichni od tohoto zápasu očekávali těžký a vyrovnaný souboj, ale již od začátku byla vidět mírná převaha domácích, kteří odzadu dobře kombinovali a vysílali dlouhé míče za obranu hostů. Už ve 12 minutě se vyplatila důraznost domácích, kdy těsně před brankou hostů obral obránce o míč Michal Mlejnek a zblízka prostřelil brankáře. Hosté hrozili hlavně rychlými protiútoky, které přinesly řadu trestných kopů, přes domácí obranu a brankáře se ale žádný balón nedostal. 

Domácí si výhru pohlídali

Ve druhé polovině domácí svoje vedení ještě navýšili, kdy si po trestném kopu naběhl na míč odražený od tyče Jan Votava a rovněž se zblízka nemýlil. Konečný výsledek 2:0 a druhá výhra v řadě posunuly Hrotovice na průběžné první místo v tabulce Okresního přeboru.



Ohlasy k zápasu



1. SK Rokytnice nad Rokytnou
Herbrych Josef, trenér: Do utkání jsme nevstoupili dobře, obzvláště prvních dvacet minut jsme hráli velmi špatně. Nedařila se nám kombinace, byli jsme všude později, do soubojů nechodili naplno. Soupeř nás dobře obsazoval a napadal a šel zaslouženě do vedení. I když jsme se poté trochu zvedli, nedokázali jsme se již dostat do zápasu a kromě ojedinělých brejků jsme branku pořádně neohrozili. Domácím gratuluji k vítězství, hráli lépe a svým nasazením a hrou celkově si vítězství zasloužili.



Sestavy


Sokol Hrotovice
J. Slatinský [-] - T. Hadraba [-] , L. Dvořák [-] , M. Svoboda [-] , F. Pekárek [-] - P. Hrobař [-] (84. T. Novotný [-] ) , J. Votava [-] (81. Z. Kovář [-] ) , L. Šabata [-] (46. F. Strohmer [-] ) , J. Kučera [-] (65. P. Padělek [-] ) , L. Škoda [-] - M. Mlejnek [-] (65. J. Petřek [-] ) -

1. SK Rokytnice nad Rokytnou
L. Hobza [-] - J. Syrový [-] , L. Hakl [-] , M. Bartejs [-] (72. V. Polický [-] ) , J. Bartejs [-] (56. M. Štork [-] ) , M. Štork [-] , M. Benáček [-] (58. M. Vahila [-] ) , T. Barák [-] (46. P. Hronek [-] ) , J. Hakl [-] , P. Svoboda [-] , R. Šoukal [-]

Počet diváků: 100. Rozhodčí: SEDLÁK Pavel - NOVÁK Jan, HOLÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Hrotovice jsem viděl v minulém kole hrát proti Třebelovicím a hrály dobře. Velmi příjemně mě překvapily oba dva útočníci domácího celku, kteří byli hodně agilní a vypracovali si několik příležitostí ke skórování.

Nyní do Hrotovic přijede Rokytnice, která v minulém kole zvítězila vysoko 8:0 nad Jaroměřicemi. Co si budeme povídat, Jaroměřice už prostě nejsou to co bývaly a dle mého budou hrát o přežití v soutěži.

Hrotovice i Rokytnice mají určitou kvalitu a budou patřit k tomu lepšímu co bude k vidění v OP. Od utkání očekávám hru ve vysokém tempu, spoustu šancí, hodně soubojů.

Jsem zvědav, jak se Hrotovice vypořádají s tímto těžkým soupeřem, který patří v mých očích ještě o level výše než byly teď Třebelovice.

Utkání bude natolik vyrovnané, že rozdíl ve skóre bude jen o jednu branku. Můj tip je 3:2 pro Hrotovice.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích