Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2022 16:00

5.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrotovice deklasovaly domácí Blatnici


Branky


14

Fotbalisté Blatnice si v zápase s Hrotovicemi připsali vysokou porážku 0:8

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se ujali vedení

V pátém kole Okresního přeboru Hrotovice zavítaly na půdu Blatnice. Zápas za příjemného letního počasí začal nervózně pro obě strany a diváci museli dlouho čekat na nějakou fotbalovou akci. Několik útoků směrem k domácí brance skončilo na hranici velkého vápna nebo na kopačkách obrany. Až půl hodiny po začátku zápasu se před domácího brankáře dostal Michal Mlejnek a ve snaze obstřelit jej trefil zadní tyč, kde byl nachystaný Pavel Hrobař a hlavou otevřel skóre. Do přestávky pak ještě zvyšovali postupně Michal Mlejnek a Michal Svoboda, oba po samostatném průniku. Domácí se snažili několika protiútoky ohrozit branku hostů, vše ale bez výsledku. 

Hosté ještě skóre navýšili

Ve druhé půlce se Hrotovice ještě více rozjely, kdy brankový náskok navýšili Michal Mlejnek (3x) a Honza Votava. Trápení domácích pak 10 minut před koncem zpečetil na 0:8 svojí druhou brankou Pavel Hrobař. Hrotovice se i s jedním neodehraným utkáním drží na 3. místě v tabulce, 3 body za vedoucím Horním Újezdem.



Sestavy


SK Blatnice
J. Holík [-] (64. R. Nykrmajer [-] ) - J. Šimek [-] , M. Trnka [-] (54. D. Chrásta [-] ) , J. Trnka [-] , V. Holý [-] (33. O. Smolka [-] ) , Z. Eberl [-] , M. Sova [-] (64. V. Martínek [-] ) , Z. Nedvědický [-] , M. Karásek [-] , L. Kratochvíl [-] , M. Svoboda [-]

Sokol Hrotovice
J. Slatinský [-] (62. J. Křivánek [-] ) - M. Svoboda [-] , F. Pekárek [-] , L. Dvořák [-] - J. Kučera [-] (69. T. Novotný [-] ) , J. Votava [-] (69. Z. Kovář [-] ) , P. Hrobař [-] , L. Škoda [-] - M. Mlejnek [-] (69. L. Nevtípil [-] ) - T. Hadraba [-] , M. Růžička [-] (52. L. Šabata [-] )

Hráči zápasu: M. Mlejnek .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: KŘEN Filip - VÍDENSKÝ Bohumil, VELC Štěpán.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra hostů

Oba dva týmy mají na svém kontě shodně 7 bodů. Hrotovičtí však mají o jeden odehraný zápas méně. Blatnici jsem viděl hrát minulý týden v Jaroměřicích a víceméně je jejich hra založena na nakopávaných míčích za obranu, kde číhá kanonýr Sova. Hrotovice jsou v soutěži dosud neporažené. Nicméně nabízí se otázka, co s nimi udělá, že 14 dní nehráli žádný zápas? Každý kdo někdy hrál fotbal, tak ví, že trénink ti zápas prostě nenahradí. Nebude to jednoduché utkání, ale v tomto utkání zvítězí Hrotovice, kteří mají ve svém týmu hodně zkušených hráčů a tohle rozhodne.

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza