1:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2022 14:00

14.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrotovice zvítězily v Třebelovicích


Branky


10

Fotbalisté Třebelovic si připsali proti Hrotovicím těsnou domácí porážku 1:2

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o gól lepší

V prvním poločase se se jako první dostali do šance hosté, kdy po pěkné narážečce byl hostující hráč sám před golmanem Nesibou, udělal mu kličku, ale na poslední chvíli zabránil stoprocentní brance perfektním zákrokem domácí obránce. Po této akci se potvrdilo rčení nedáš, dostaneš. Hned z protiútoku a rohového kopu se prosadil domácí Kabelka. Hosté byli dále iniciativní a nakonec se jim do konce poločasu podařilo skóre zásluhou Padělka a Hrobaře otočit na svou stranu.  

Ve druhém poločase již branka nepadla

Ve druhé půli už branka nepadla a tak za zmínku stojí jen nevyužité samostatné úniky hostů, které pokryl brankář Nesiba, nebo nastřelené břevno domácím Mácou.



Ohlasy k zápasu



Sokol Hrotovice
Hlavnička Jiří, jednatel: Díky tomuto vítězství a dalším výsledkům kola se nadále držíme na 2. místě v tabulce Okresního přeboru a na vedoucí Horní Újezd ztrácíme pouhé dva body.



Sestavy


TJ Třebelovice
M. Nesiba [-] - O. Jurka [-] , J. Sedláček [-] , M. Máca [-] , S. Michal [-] (36. T. Brychta [-] ) , K. Tesař [-] (70. O. Kemsa [-] ) , J. Rakušan [-] (82. K. Veselý [-] ) , J. Jurka [-] , K. Skoumal [-] , M. Kabelka [-] , R. Jurka [-]

Sokol Hrotovice
J. Slatinský [-] - F. Pekárek [-] , T. Hadraba [-] , M. Svoboda [-] , L. Šabata [-] - J. Kučera [-] (82. Z. Kovář [-] ) , L. Škoda [-] , J. Votava [-] , F. Strohmer [-] (90. L. Nevtípil [-] ) - P. Padělek [-] (74. R. Fiala [-] ) , P. Hrobař [-] (82. M. Mlejnek [-] ) -

ŽK: 41. M. Kabelka - 81. L. Škoda .
Hráči zápasu: M. Kabelka - J. Slatinský .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Nováček Ivo - JÁN Jiří, ŠABATA Libor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra hostů

V srpnovém pouťovém utkání doma Hrotovice Třebelovice porazili pouze 2:1. Nyní se hraje v Třebelovicích a tady se všem mužstvům hraje špatně. Třebelovice jsou na 4.místě tabulky co se týče získaných bodů na domácím hřišti. Hrotovice minulý týden přivezli povinné 3 body z Jaroměřic. Utkání jsem tentokrát neviděl, takže těžko hodnotit jak to herně vypadalo. Osobně nechápu, proč se tohle kolo předehrává, stav hřišť na celém okrese je ve velmi špatném stavu.
Očekávám vyrovnané utkání s minimem vstřelených branek. Pro oba týmy je to poslední zápas před dlouhou neoblíbenou zimní pauzou a dají do toho všechno. Věřím, že hostující lodivod Laštůvka to dobře poskládá a Hrotovice po boji zvítězí. Můj tip na výsledek utkání je 0:1.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Zápas plný šancí. 4 : 4