1:1
(1:0)
59. M. Straka (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2023 17:00

14.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Každým tým vyhrál poločas po gólu, a tak se dělí o body


Branky


23. J. Janeček - 59. M. Straka (p.)
5

Křižanovice končí na devátém místě, přičemž tři týmy mají po třiceti bodech. Mají druhý nejhorší útok ligy. Heřmanův Městec končí na šestém místě. Konec jarní části sezóny se mu, ale vůbec nevydařil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Před poločasem zajistil vedení Janeček

Domácí vstoupili do utkání aktivně a již v 1. minutě mohli být odměněni gólem, a to když střelu Oleksandra Prokopchuka zastavila tyč. Blízko vstřelení gólu byli domácí i o chvíli později. Ondřej Pilař aktivním presingem získal míč a připravil jej pro Janečka, ale ten však šajtlí přestřelil. Hra se postupem času vyrovnávala a hosté dokázali zahrozit, když se po rohovém kopu dostal ke střele Straka, ale domácí brankář Matějka fantastickým zákrokem míč vytěsnil na roh. Skórovat tak mohli opět domácí, když se po rohovém kopu Faltyse a následné hlavičče dostal do zakončení Jeníček, ale byl příliš blízko brankáře Macha a dokázal zakončit pouze do něj. Odražený balón nedokázal dostat do brány Jan Pilař. Do konce poločasu se skóre přeci jenom měnilo. Po hezké kombinaci na pravé straně přiťukl míč Novák na Prokopchuka, který poslal míč do prostoru, kde využil svoji sílu Janeček a i s trochou štěstí dopravil míč do prázdné brány, 1:0.

Z penalty přišlo vyrovnání, prosadil se Straka

Druhý poločas se nesl ve stejném znamení jako ten první, hosté byli více v držení míče, domácí hrozili z brejků a byli blízko kýžené pojistce skóre. Po chybě v rozehrávce v zadních řadách se dostal k míči Janeček a ještě jej posunul na Ondřeje Pilaře, který se ve vápně prosadil a zakončil, ale jeho zakončení opět zastavila tyč hostující brány, a tak přišlo vyrovnání. Po nevinném souboji ve vápně se k překvapení všech ozvala píšťalka rozhodčího Šebka, který nařídil penaltu, kterou svět neviděl. K té se postavil Straka a nedal Matějkovi šanci zasáhnout, 1:1. Od té chvíle byla hra rozkouskovaná, kdy domácí cítili křivdu a na hřišti se trochu přiostřilo. Za zmínku stojí gól Salfického, ten ale pro ofsajd neplatil, a tak přišly závěrečné dvě šance, které udělaly tečku nejen za zápasem, ale za celou sezónou. Nejprve hostující Kosina střelou z vápna trefil břevno a od něj šel míč nad branku a následně Ondřej Pilař postupoval sám na bránu, ale při zakončení byl na hranici velkého vápna přistrčen, tentokrát však zůstala píšťalka rozhodčího nemá.



Ohlasy k zápasu


Křižanovice
Ondřej Pilař - Útočník: Za poslední zápas se určitě nemusíme stydět. Odehráli jsme dobré utkání s patřičnou bojovností a kvalitou. Jediné, co nám trochu chybělo bylo štěstí, ale na to se nelze vymlouvat. Doufám, že v příští sezóně navážeme na výkon z posledního zápasu.

FK Jiskra Heřmanův Městec B
Tomáš Vojtěch - Obránce: Naše sestava byla opět doplněna třemi dorostenci, kteří odehráli téměř celý zápas dorostu a poté jeli s námi. Zápas byl na obě strany vyrovnaný. Oba týmy měli několik šancí, které neproměnili, a tak jsme se rozloučili se sezónou zaslouženou remízou.



Sestavy


Křižanovice
L. Matějka [-] - J. Musil [-] , P. Kulhavý [-] , M. Novák [-] , J. Pilař [-] - O. Pilař [-] , O. Prokopchuk [-] , J. Faltys [-] , D. Prokop [-] (56. M. Pecina [-] ) - P. Jeníček [-] , J. Janeček [-] (56. D. Košárek [-] ) -

FK Jiskra Heřmanův Městec B
S. Mach [-] - D. Salfický [-] , T. Dostál [-] , A. Kalous [-] (50. J. Štěňha [-] ) , M. Straka [-] , R. Kápička [-] , A. Malínský [-] (80. O. Hovorka [-] ) , D. Kosina [-] , T. Vojtěch [-] , D. Vrátil [-] , T. Valenta [-]

Počet diváků: 60. Rozhodčí: Šebek Miroslav - PILAŘ Libor (N), BAREŠ Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Ondřej Nepovím

Expert: Ondřej Pilař
Tip experta: výhra domácích

Přestože je forma Křižanovic příšerná a zažíváme jeden z nejhorších ročníků vůbec, tak věřím, že na závěr sezóny před domácími fanoušky zvítězíme.

Tip: výhra hostů