3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2023 16:00

19.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třešť odčinila derby s Telčí


Branky


7

V sobotu 22. dubna se A-tým mužů třešťského Slavoje představil v soutěžním utkání svým fanouškům na domácím hřišti již potřetí, ale poprvé to bylo na hlavním travnatém hřišti. Předchozí dvě letošní domácí utkání se totiž kvůli nepříznivému počasí a podmáčenému terénu uskutečnila na vedlejším hřišti s umělou trávou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do souboje s týmem ze Světlé nad Sázavou vstoupili domácí fotbalisté velmi aktivně.První náznak příležitosti mohla více než stovka přihlížejících diváků vidět už v desáté minutě, kde po centru do pokutového území zakončoval Rod, ale obránce hostí dokázal jeho pokus srazit vysoko nad branku. Podobně se vedlo o chvíli později útočníkovi Bohemie. Zpoza šestnáctky mířil rovněž vysoko nad Pokorného svatyni. Po půlhodině hry se po dlouhém míči dostal do dobré střelecké pozice útočník hostujícího týmu, ale Pokorný dokázal jeho pokus zlikvidovat. O pět minut později udeřilo na druhé straně. Propadlý míč po rohovém kopu uklidil mimo dosah Koláře Rod a poslal domácí tým do vedení. Těsně před poločasovou přestávkou zahrávali fotbalisté domácího Slavoje další rohový kop. Do odvráceného míče se z pětadvaceti metrů opřel zkušený Lovětínský a jeho projektil ve snaze uhnout tečoval Krafka do protipohybu gólmana hostí 2:0.

Po změně stran se v hostujícím dresu dostal na hřiště zkušený Štros, což se později ukázalo jako klíčové. Fotbalisté Bohemie se dlouhými míči snažili najít právě urostlého útočníka, ale obrana Slavoje pracovala spolehlivě a k ničemu ho nepustila. První příležitost druhého poločasu měl po více než hodině hry hostující tým. Z pravého křídla vnikl do pokutového území Slavoje útočící hráč Bohemie, ale míč se mu zapletl mezi nohama a v těžké pozici mířil přímo do gólmana Slavoje. Vzápětí utekl hostujícímu stopérovi Krafka. Obešel i brankáře, ale ten na poslední chvíli dokázal útočníkovi Slavoje míč ukopnout na rohový kop. V 69. minutě nejprve Hrabovskyi svůj přímý volný kop poslal hostujícímu gólmanovi přímo do náruče, následoval rychlý dlouhý výkop na útočný hrot Bohemie, který ale dokázal brankář Pokorný skrýt pod svým tělem. Robustní útočník hostí, ale zcela nesmyslně zajel skluzem do ležícího gólmana Slavoje a po zásluze uviděl od hlavního rozhodčího červenou kartu a oslabil tak svůj tým ve snaze korigovat výsledek utkání. Přesilovou hru domácí využili ve o několik minut později. Obranný odkop Lovětínského ve středovém kruhu sklepl Krafka na nabíhajícího Roda. Útočník Slavoje míč zatáhl do pokutového území a situaci dva na jednoho vyřešil přihrávkou na nabíhajícího Hrabovského. Mladík v třešťském dresu si míč zpracoval a druhým dotekem jej poslal do odkryté branky 3:0. 



Sestavy


TJ Slavoj Třešť
A. Pokorný [-] - J. Šimek [-] , Š. Rod [-] , M. Hrabovskyi [-] (76. D. Lovětínský [-] ) , O. Budíček [-] , M. Krejčí [-] , M. Tausch [-] , M. Kubát [-] (84. T. Franta [-] ) , D. Lovětínský [-] , J. Svoboda [-] , V. Jonák [-] (33. K. Krafka [-] )

FK Bohemia Světlá nad Sázavou
D. Kolář [-] - J. Sárkány [-] (46. J. Štros [-] ) , S. Cenek [-] (75. M. Šimon [-] ) , L. Dibelka [-] , L. Pártl [-] (84. M. Trňák [-] ) , T. Kubica [-] , T. Čálek [-] (46. D. Svoboda [-] ) , E. Vinger [-] , O. Krupauer [-] , M. Krajanský [-] , J. Čálek [-] (75. Š. Ostatnický [-] )

ŽK: 39. M. Hrabovskyi , 71. J. Svoboda - 43. S. Cenek , 67. L. Pártl . ČK: 70. J. Štros .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŽALOUDEK Marek - DOSKOČIL Pavel, FABEŠ Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

21. 4. 2023 15:47
Výhra hostů, domácím chybí produktivita

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích