4:1
(1:0)
70. M. Kostroun (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2023 16:00

20.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Světlá zvítězila nad Pacovem


Branky


8
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí rychle vedli

Světlá začala prní poločas výborně a hned v 5 minutě se trefil Křikava. Hostům z Pacova chvíli trvalo, něž se dostali do zápasu. Asi po půl hodině hry ale převzali otěže a vytvořili si několik příležitostí, které ale nedokázali vyřešit a proměnit v branku.

Druhý poločas stejně jako ten první

Do druhého poločasu provedl domácí trenér Pohnětal pár změn v sestavě, které přinesly své ovoce a ve 49 minutě se trefil Dibelka. V 63 minutě si připsal už druhou branku Miroslav Křikava a upravil na 3:0. Pacov mohl se zápasem jěště něco dělat, ale Jeřábek se po druhé žluté kratě v 56 minutě musel odporoučet do sprch a hosté dohrávali zápas v deseti. Nicméně v 70 minutě přišlo snížení v podobě penalty 3:1. Domácí už ale dvacetiminutovku zvládli a ještě si pojistili vedení brankou Krupauera 4:1.



Ohlasy k zápasu


FK Bohemia Světlá nad Sázavou
Jan Pohnětal (trenér): Do zápasu jsme chtěli s respektem k soupeři vstoupit aktivně a rozdat si to férově. 20 min se nám to dařilo a i přes mírnou převahu Pacova jsme odcházeli do kabin za stavu 1:0. Rychlá druhá branka našemu týmu dodala potřebné sebevědomí. Jako hlavní aspirant postupu, co pro to dělá vše možné mě zklamal. Hlavně Jeřábek při odchodu do kabin, takhle by se zkušený fotbalista, co pyká za svojí hloupost chovat neměl. Jsme rádi za tři body s lídrem tabulky, doufám že podobný výkon zopakujeme příští týden.




Sestavy


FK Bohemia Světlá nad Sázavou
M. Koncz [-] - M. Krajanský [-] , M. Křikava [-] (89. M. Trňák [-] ) , J. Rumanovský [-] , J. Čálek [-] , L. Dibelka [-] (81. T. Čálek [-] ) , L. Pártl [-] , T. Kubica [-] (81. J. Sárkány [-] ) , E. Vinger [-] , O. Krupauer [-] (89. Š. Ostatnický [-] ) , L. Rezek [-] (76. D. Svoboda [-] )

TJ Slavoj Pacov
M. Nowák [-] - J. Poduška [-] (79. M. Bezemek [-] ) , R. Vítamvás [-] , T. Mauer [-] (59. J. Přibyl [-] ) , M. Kostroun [-] , T. Jeřábek [-] , V. Štefl [-] , J. Pražák [-] , T. Kabíček [-] , J. Kos [-] , O. Bártů [-]

ŽK: 33. L. Rezek , 50. T. Kubica , 68. O. Krupauer - 49. T. Kabíček , 56. T. Jeřábek , 66. R. Vítamvás , 73. M. Kostroun . ČK: 56. T. Jeřábek .
Počet diváků: 102. Rozhodčí: MACHÁT Oldřich - ROSICKÝ Jakub, SVOBODA Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

28. 4. 2023 05:44
Pacov mysli na postup, proto si myslím, že Světlou zvládne s velkým přehledem

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů