1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2023 15:30

16.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blatnice veze z Myslibořic výhru


Branky


48. J. Fňukal - 75. Z. Eberl , 87. M. Trnka
12

Myslibořice si připsaly proti Blatnici nečekanou domácí porážku 1:2

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Myslibořice přivítaly v prvním domácím zápase Blatnici, zápas se hrál na hřišti, které po zimě ještě není v ideální kondici a ani počasí fotbalu příliš nepřálo, protože foukal silný vítr. Hosté vyhráli los a první poločas hráli po větru, z toho plynula převaha a téměř celý poločas se odehrál před brankou domácích Myslibořic. V ojedinělých šancích však Trnka i Eberl nezakončily svoji slibnou šanci. Na druhé straně netrefil po Hvězdově přihrávce úplně odkrytou branku Fňukal a tak se šlo do kabin za stavu 0:0.

 

Hosté rozhodli ve druhém poločase

Po přestávce se vítr uklidnil, přesto domácí Myslibořice využily svoji zbraň a po dlouhém autovém vhazování Macháčka se hlavou trefil kanonýr Fňukal. V 56 minutě dostal Zbyněk Nedvědický druhou žlutou kartu, nutno podotknout, že rozhodčí Dědek nastavil v zápase hodně přísný metr a snad každý zákrok trestal žlutou kartou, pak to v konečném zápise vypadá jako „jatka“, ale nic takového se v samotném zápase nekonalo. Hosté vyvíjeli na rozhodčího tlak, kterému nakonec podlehl a za hodně přísnou druhou žlutou kartu poslal pod sprchy i domácího kapitána Macháčka. Z nařízeného přímého kopu od poloviny hřiště před Hruškem tečoval míč Eberl a vyrovnal toto ne moc fotbalové utkání. Už se zdálo, že se v zápase body rozdělí, ale Michal Trnka se utrhl po pravé straně a střelou kolem brankáře zajistil Blatnici 3 body, které znamenají dorovnání celkového počtu bodů v tabulce, právě s Myslibořicemi.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Myslibořice
Čapoun Martin, vedoucí: Zápas se nám stejně jako ten první vůbec nepovedl, chybí nám pohyb a hlavně záložní řada nepředvádí ani zdaleka to, na co jsme byli zvyklý a to co nás v minulé sezóně zdobilo. Jsme úplně z formy, musíme se dostat zpět na vítěznou vlnu, ale to půjde jen případě, že začneme pořádně makat a jak se říká jezdit po „prdeli“.




Sestavy


TJ Myslibořice
M. Hruška [-] - L. Macháček [-] , T. Kratochvíl [-] , V. Čapoun [-] - F. Hvězda [-] (84. J. Dvořák [-] ) , J. Matoušek [-] , M. Ludvík [-] (58. M. Šoustal [-] ) , S. Marek [-] (58. J. Horák [-] ) , L. Macháček [-] - J. Fňukal [-] , P. Vejvoda [-] (84. J. Tůma [-] )

SK Blatnice
J. Holík [-] - D. Lojka [-] (90. D. Vydra [-] ) , M. Trnka [-] , Z. Nedvědický [-] , L. Kašpárek [-] , J. Trnka [-] , J. Šimek [-] (78. J. Dusík [-] ) , L. Kratochvíl [-] , M. Hutař [-] , Z. Eberl [-] , M. Svoboda [-]

Hráči zápasu: J. Fňukal - Z. Eberl .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: DĚDEK Jiří - CHYTKA Šimon, KRYŠTOF Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Oba soupeře od sebe dělí v tabulce pouhé 3 body. Dle mého rozhodne domácí prostředí, které hraje pro Myslibořice.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích