2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2023 15:30

17.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vladislav porazila doma Hrotovice


Branky


9

Vladislav si připsala proti Hrotovicím velmi důležitou výhru 2:0

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Vladislav přivítala na svém hřišti fotbalisty z Hrotovic. V minulém kole Vladislav zvítězila vysoko v Jaroměřicích 8:1 a Hrotovice pouze remizovaly na vlastním hřišti s Hartvíkovicemi 1:1.  Na podzim se radovali z výhry 2:0 hráči Vladislavy. V utkání se představila mužstva v boji o druhou příčku, kdy v případě vítězství hostů se mohli bodově dotáhnout. Hosté hráli velice zodpovědně do defenzivy s čím si domácí po celý první poločas nedokázali poradit, tudíž bylo šancí na obou stranách velice málo.

Domácí rozhodli ve druhé půli

Ve druhém poločase se brankově prosadil ze standartní situace Vyletěl, když střílený centr propadl na zadní tyč do branky. Zásadním momentem bylo vyloučení Růžičky po druhé žluté kartě, toto vyloučení hostům paradoxně více prospělo a začali hrát odvážněji, domácí obranu však nepřekonali. Definitivní tečku za utkáním dal po rohovém kopu hlavou Petz.



Ohlasy k zápasu


TJ Vladislav
Martenek Aleš, hráč: Soupeř byl velice zodpovědný do defenzivy, moc prostor neotvíral a bylo těžké se prosadit. Pomohli jsme si standartkami ze kterých jsme také skórovali.




Sestavy


TJ Vladislav
P. Otruba [-] - M. Chalupa [-] , J. Martinovský [-] (32. J. Slíva [-] ) , V. Paločko [-] - J. Orálek [-] , D. Veleba [-] , M. Nevoral [-] , F. Nováček [-] (66. P. Petz [-] ) , F. Macek [-] - P. Vyletěl [-] (84. J. Hrůza [-] ) , O. Krátký [-] (84. D. Svoboda [-] )

Sokol Hrotovice
J. Slatinský [-] - F. Pekárek [-] , M. Svoboda [-] , M. Růžička [-] , T. Hadraba [-] - E. Pokorný [-] (82. F. Strohmer [-] ) , J. Votava [-] (86. T. Novotný [-] ) , P. Hrobař [-] , J. Kučera [-] - M. Mlejnek [-] (75. P. Padělek [-] ) - L. Dvořák [-] (86. L. Nevtípil [-] )

ŽK: 79. P. Vyletěl - 29. J. Votava , 55. M. Svoboda , 62. M. Růžička . ČK: 66. M. Růžička .
Hráči zápasu: P. Otruba .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: VOBORNÝ Jiří - SVOBODA Vladimír, KALINA Oldřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra hostů

Hrotovicím se nevydařil domácí zápas proti Hartvíkovicím, se kterými remizovali. Nutno podotknout, že Hrotovičtí trefili v utkání 2 břevna a smůla v podobě brankové konstrukce se jím lepí na paty již několik utkání. Oba soupeři mohli utkání rozhodnout v nastaveném čase, kdy vyloženou šanci neproměnili. K výkonu pana rozhodčího se vyjadřovat nebudu, to mi nepřísluší. Vladislav si v minulém kole s chutí zastřílela proti Jaroměřicím.
Čeká nás souboj druhého týmu tabulky se třetím. Pro mě je Vladislav nejlepší soupeř co je k vidění v okresním přeboru.
Zpět k utkání: Ani jeden z týmů nebude hrát na remízu, protože remíza vůbec nic neřeší při stíhací jízdě Horního Újezdu.
Pro Hrotovické mužstvo je tohle zápas pravdy. Pokud zvítězí, mají šanci se bodově dotáhnout na druhou Vladislav a nenechat Horní Újezd zase bodově odskočit. Pokud prohrají šance na "postup" už bude mizivá, spíš v říši snů. Bodový odskok Horního Újezdu by byl již vysoký.
Na malém hřišti ve Vladislavi to bude hodně o soubojích. Na podzim Vladislav zvítězila v Hrotovicích 2:0.
Věřím, že kluci z Hrotovic prolomí smůlu, tohle utkání zvládnout za 3 body a najedou na vítěznou šňůru. Můj tip: 1:2