Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 16:30

21.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hartvíkovice zvítězily v Chlistově


Branky


10

Chlistov si připsal proti Hartvíkovicím domácí prohru 2:4

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o dva góly lepší

Po neúspěšném derby si chtěli domácí spravit náladu v domácím utkání s Hartvíkovicemi. Úvod utkání byl opatrný z obou stran. Domácí se zaměřili na pozornou defenzívu a čekali na brejkovou příležitost. Ta přišla ve 20. minutě, kdy dlouhý pas za obranu si zpracoval a pokryl Jakub Pokorný hostující obránce jej poslal k zemi –domácí získali  volný kop z velmi výhodné pozice. K přimaku se postavil František Wortner a přesnou střelou k tyči poslal domácí do vedení 1-0. Z vedení  se, ale dlouho neradovali. Soupeř byl kombinačně lepší zahušťoval střed pole kde domácí přehrával a byla otázka času kdy přijdou šance. Ve 26.minutě ještě první pokus kryl Hagara, ale z dorážky srovnal Gottvald. Hned o dvě minuty vyšachovali domácí obranu Horký s Michalem Kopuletým a David Kopuletý polehku skasíroval do prázdné brány. To byla studená sprcha, z které se domácí neprobrali do konce první půlky, šance si vytvářeli spíš hosté do kabin se šlo za stavu 1-2.

Hosté si výhru pohlídali

Do druhé půle šli domácí s odhodláním porvat se o body. Stalo se to, co již poněkolikáté a hned ve 47. minutě domácí dostali gól „ze šatny" 1-3 a naděje na jakýkoli bodový zisk se zmenšovali. Na dostřel hostující branky  se domácí dostávali minimálně. Když se už povedla i finální přihrávka Kocmánkovu střelu zastavila tyč. S odcházející silami odcházela i naděje na body. Hosté kontrolovali komfortní dvougólový polštář, ten ještě v 83.minuté navýšil svým druhým gólem David Kopuletý. O kosmetickou úpravu z domácí strany se v 90. minutě postaral Pavel Tkaný, který pohotově dorazil do branky vyraženou střelu Miroslava Svobody 2-4.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Chlístov
Fanoušek Chlístova: Utkání s Hartvíkovicemi se nám po herní stránce vůbec nepovedlo a soupeř si zaslouženě odváží všechny body.




Sestavy


SK Slavia Chlístov
M. Hagara [-] - P. Příhoda [-] , F. Wortner [-] , D. Holík [-] (46. V. Kučera [-] ) , J. Seifert [-] - M. Rygl [-] (59. M. Svoboda [-] ) , P. Rygl [-] (46. D. Brestovský [-] ) , J. Pokorný [-] (83. P. Tkaný [-] ) , K. Kocmánek [-] , J. Ježek [-] - M. Jaša [-] -

TJ Hartvíkovice
P. Chalupa [-] - R. Sýkora [-] - D. Horký [-] , M. Kopuletý [-] (71. M. Záviška [-] ) , V. Hadraba [-] , M. Kafka [-] (63. M. Sýkora [-] ) , V. Nováček [-] , D. Outulný [-] , J. Gottvald [-] , M. Outulný [-] , D. Kopuletý [-]

ŽK: 29. J. Pokorný , 46. J. Ježek - 76. D. Horký .
Hráči zápasu: D. Kopuletý .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: VELC Štěpán - VRZÁČEK Josef, KRATOCHVÍL Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: remíza

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra hostů

Tady věřím o něco víc hostům, kteří zvítězí.

Tip: remíza

Zápas plný chyb a krásných gólů. 5:5

Tip: remíza

Tip: výhra domácích