Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2023 16:30

22.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vladislav doma zvítězila nad Chlístovem


Branky


10

Vladislav si připsala proti Chlístovu jasnou výhru 5:0

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o gól lepší

Zápas z Vladislaví se odehrál v Třebíči na stadionu HFK za stálého deště.
Vinou zranění a nemoci šli hosté do zápasu pouze s dvěma náhradníky. Rozsáhlá marodka čítala 6 hráčů. Do utkání  nastoupili v defenzivním bloku se záměrem zahustit střed a domácím dopřát co nejméně místa na kombinaci. Od úvodu utkání obrana pracovala dobře a dařilo se nám zachytávat útoky Vladislavy. Domácí hráli většinu času s míčem na kopačkách, ale v bezpečné vzdálenosti od Hagarovi branky. Nebezpečí přinášeli rohové kopy, s kterými si hostující obrana taky dokázala poradit. Nerozhodný stav vydržel až do 40 minuty kdy se po ztrátě Chlistova do nezformované obrany dostal Nevoral, který zkušeně zakončil a stanovil poločasové skóre 1-0.

Domácí ještě skóre navýšili

Na začátku druhé půlky se hosté dostali ke slovu. Po pěkné kombinaci ve středu hřiště našel Kocmánek Kučeru, který si výborně pokryl míč před obráncem, ale Otrubu v domácí brance prostřelit nedokázal. Za pár minut se potvrdilo fotbalové nedáš dostaneš. Rohový kop v 50 minutě přistál přesně na hlavě střídajícího Svobodu a bylo 2-0. Třetí gól přidal v 59 minutě Nevoral a o vítězi bylo rozhodnuto -0:3. Domácí utkání kontrolovali strojově kombinovali a čekali na další příležitosti. S přibývajícím časem hostům docházeli síly o díry v obraně se projevovali častěji. Čtvrtou branku přidal v 70 minutě kuriózně Orálek -4:0. Nutno říct že domácí si vytvořili velké množství šancí, ale Hagara se zaskvěl několika výbornými zákroky, a tak se domácí dočkali už pouze jednoho gólu kdy v 88 minutě z akce zavánějící postavením mimo hru přidal svůj druhý gól Svoboda a dal tak tečku za utkáním -5:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Vladislav
Martenek Aleš, hráč: V utkání jsme jednoznačně dominovali, soupeř si připravil jedinou šanci, kterou nevyužil, za to my jsme nevyužili několik vyložených šanci, které bravurně vychytal brankář hostů.

SK Slavia Chlístov
Fanoušek Chlístova: Vladislav má kvalitní mančaft co v dnešním utkání potvrdila a zaslouženě zvítězila. Myslím si, že domácí by se neztratili ani ve vyšší soutěži. Nás čeká daleko důležitější utkání příští týden doma proti Blatnici.



Sestavy


TJ Vladislav
P. Otruba [-] - M. Chalupa [-] , V. Paločko [-] , J. Martinovský [-] - J. Orálek [-] (72. J. Hrůza [-] ) , F. Nováček [-] (46. D. Svoboda [-] ) , M. Nevoral [-] , D. Veleba [-] - P. Vyletěl [-] (72. M. Tůma [-] ) , O. Krátký [-] (59. J. Slíva [-] ) , P. Petz [-] (59. F. Macek [-] )

SK Slavia Chlístov
M. Hagara [-] - P. Příhoda [-] , F. Wortner [-] , J. Seifert [-] , D. Brestovský [-] (59. P. Tkaný [-] ) - V. Kučera [-] , P. Rygl [-] , J. Pokorný [-] , K. Kocmánek [-] , J. Ježek [-] - P. Brestovský [-] (85. M. Rygl [-] )

Hráči zápasu: M. Nevoral .
Počet diváků: 68. Rozhodčí: KOLAŘÍK Aleš - MARTÉNEK Aleš, MARTÉNEK Aleš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Domácí jsou jasný favorit a s přehledem zvítězí.

Tip: remíza

Vladislav zaváhá, neboť její elitní snajpr Sľoboda se zraní ve středu v poháru. 1 : 1