0:5
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2023 16:30

25.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vladislav je definitivně v kraji


Branky


27. O. Krátký , 66. D. Svoboda , 70. D. Veleba , 83. P. Petz , 90. P. Petz
12

Fotbalisté Vladislavy se po výhře v Horním Újezdu stali vítězem Okresního přeboru 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o gól lepší

V posledním hraném zápase na domácí půdě přivítali hráči Horního Újezdu tým z Vladislavy. Byl to souboj prvního týmu s druhým v tabulce OP. Tým z Vladislavy měl před tímto zápasem již šestibodový náskok, ale domácí se chtěli pokusit ještě o malé zdramatizování soutěže až do posledního kola. Hosté začali utkání svou typickou kombinační hrou a čekali na chyby, či zaváhání domácí obrany. Domácí tým tentokrát také byl daleko lepší v kombinaci než předešlé dvě utkání. Žádné velké šance nepřicházely. Zdálo se, že oba týmy hrají obezřetně a na jistotu. Přeci jen pro domácí přišla akce, ve které se ocitl Š. Čermák, který se po levé straně dostal do zakončení, ale brankáře hostí neprostřelil. Změna nastala ve 27. minutě, kdy po rohu hostí z malého vápna skóroval kapitán hostů O. Krátký. Do poločasu se již nic nestalo a hosté šli do kabin s jednogólovým náskokem.

 

Hosté ještě skóre navýšili

Druhý poločas začali domácí lépe. Hosté zatáhli za ruční brzdu a nebyli tak dominantní. Domácím se dařilo lépe přecházet přes obranou linii a vytvořili si šance ke skórování, ale to by museli mít lepší mířidla. V největší šanci se opět ocitl domácí Š. Čermák, ale bohužel potvrdil jen střeleckou nepohodu z posledních zápasů a střela z bezprostřední blízkosti skončila vedle pravé tyče. Hned po této akci domácích udeřili hosté, a z rychlého přechodu a kvalitní finální přihrávky zvyšoval na 2:0 v 66. minutě hostující D. Svoboda. Domácí se nestačili ani otřepat a v 70. minutě podobným způsobem inkasovali na 3:0 D. Velebou. Zápas se pak již dohrával a domácí i když našli v sobě ještě trochu morální síly nic nezabránili tomu, že na 4:0 a 5:0 zvyšoval hostující P. Petz a to v 83. a 90. minutě. Domácí tak poslední zápas v této sezóně zakončili vysokou porážkou před domácím publikem.   

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Horní Újezd
Špaček Petr, trenér: Musím říci, že co se týče výsledku a předvedené hry tak je prohra 5:0 krutá. Měli jsme pasáže, kdy ke vstřelení gólu jsme měli blízko, ale vyhořením střelecké pohody v týmu nejsme schopni proměnit ani ty nejvyloženější šance. Takto jsme navázali na předcházející dva zápasy. Chtěli jsme v tomto zápase ještě o „něco“ hrát, ale bohužel nebylo nám přáno, a my jsme si svoji pozici pokazili předešlými zápasy. Dá se říct, že soupeř využil všechny své velké šance a zaslouženě zvítězil. Přeji hostům ať se jim ve vyšší soutěži daří a ať dobře reprezentují svoji domovinu a prezentují se výborným fotbalem.“




Sestavy


TJ Sokol Horní Újezd
P. Hradecký [-] - L. Loucký [-] , P. Ciprys [-] (24. J. Pivoňka [-] ) , J. Homolka [-] , A. Bartes [-] (60. I. Csákány [-] ) , M. Zvěřina [-] , Š. Čermák [-] , V. Pavlík [-] , M. Ošmera [-] , M. Řezáč [-] , T. Vávra [-] (77. R. Durda [-] )

TJ Vladislav
P. Otruba [-] - M. Chalupa [-] , V. Paločko [-] (60. J. Orálek [-] ) - M. Hort [-] (66. J. Hrůza [-] ) , F. Macek [-] , D. Veleba [-] (75. M. Tůma [-] ) , F. Nováček [-] , M. Nevoral [-] - P. Vyletěl [-] (46. P. Petz [-] ) , O. Krátký [-] (60. D. Svoboda [-] ) - J. Martinovský [-]

Počet diváků: 97. Rozhodčí: SEDLÁK Pavel - PALÍK Radek, MARTÉNEK Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Zápas sice o ničem, ale zvítězí domácí, i když jim bude chybět několik opor jako Slávek Řezáč nebo Kamil Kresů.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra hostů

Újezdu došel dech a Vladislav s přehledem zvítězí.

Tip: remíza