Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 16:30

21.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Opatov deklasoval Čáslavice


Branky


5

Čáslavice si připsaly proti Opatovu šokující porážku na svém hřišti v poměru 0:9

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté rozhodli již v první půli

Čáslavice přivítaly na svém hřišti fotbalisty z Opatova. V minulém kole remizoval Opatov s Valčí 4:4. Čáslavice záse venku nestačily na Mohelno, kterému podlehly těsně 1:2. Na podzim se oba celky rozešly smírnē v poměru 2:2. Zápas za příjemného fotbalového počasí začal pro domácí šokem, když již v 1. minutě otevřel skóre Martin Čurda -0:1. V 11. minutě zvýšil na 0:2 Roman Novotný. V 19. minutě již svítil na ukazateli skóre šokující stav 0:5. O góly se postarali opět Roman Novotný, Martin Malík a Adam Švaříček. Hosté nadále pokračovali v kanonádě a ve 31. minutě se podruhé trefil Martin Malík -0:6. Na překvapivých poločasových 0:7 upravil ve 40. minutě Petr Jirka.

Hosté ještě skóre navýšili

Druhý poločas už byl jen pouhou formalitou. Hned ve 48. minutě přidal další branku Petr Jirka -0:8. V 74. minutě dokonce Petr Jirka zaznamenal hattrick a skóre zápasu tak bylo již 0:9. Domácí celek se sice čestného úspěchu nedočkal , ale naštěstí se ubránil desetigólovému přídělu.



Sestavy


FK Čáslavice-Sádek
J. Belvončík [-] - M. Příhoda [-] (56. D. Vald [-] ) , L. Mach [-] (46. P. Vyhnálek [-] ) , M. Klika [-] , M. Rada [-] , M. Zikmund [-] , R. Bastl [-] , P. Růžička [-] , M. Šimek [-] , D. Šmehlík [-] , M. Růžička [-]

FK Opatov
J. Plaček [-] - M. Čurda [-] , F. Šinkovský [-] , P. Jirka [-] (74. V. Eliáš [-] ) , R. Pokorný [-] , R. Novotný [-] (26. M. Řezáč [-] ) , M. Malík [-] , M. Ježek [-] , A. Švaříček [-] , M. Kravka [-] , J. Tekal [-]

ŽK: 36. M. Šimek - 86. J. Tekal .
Hráči zápasu: P. Jirka .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: VRZAL Vlastimil - VAŘBUCHTA Pavel (N), FORTELNÝ Jaromír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Zajímavý zápas, ve kterém zvítězí domácí.