Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2023 16:30

21.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mohelno veze výhru z Koněšína


7

Mohelno si připsalo na půdě Koněšína cennou výhru 4:2

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o dva góly lepší

Koněšín tahal po celý zápas za kratší konec a hosté zvítězili zcela zaslouženě. Byli aktivní, houževnatí a dali do toho víc. Nejvíce byl vidět hostující Pavel Jeřábek, který zaznamenal hattrick. Nejprve už v 5.minutě nachytal z trestného kopu na švestkách domácího brankáře, kterého překvapil na zadní tyči z nějakých 40-ti metrů – 0:1. Hosté pak v pravidelném intervalu pěti minut přidávali jednu neproměněnou šanci za druhou, a tak přišlo vyrovnání poněkud překvapivě. Z první střely na branku (rovněž z trestného kopu) se prosadil domácí Nováček – 1:1. Jenže nerozhodný stav držel Koněšín jen necelou čtvrthodinku. Vedení si vzalo Mohelno zpět, když domácí brankář nejprve v krátkém sledu zlikvidoval dvě tutovky hostí, ale domácí nebyli sto odvrátit míč do bezpečí a tak v pokračující akci napřáhl znovu Jeřábek a bylo to 1:2. Do poločasu se hosté prosadili ještě jednou, když svoji střelu do tyče dorazil do brány sám Marek Ondráček – 1:3.

 

Hosté si výhru pohlídali

Ve druhém poločase sice Koněšín přidal na obrátkách, ale bylo to Mohelno, které mohlo odskočit na rozdíl tří gólů. Jenže penaltu lapil domácí gólman. A když se po necelé hodině hry prosadil svým typickým způsobem domácí Čermák (2:3), bylo to najednou jen o gól. Hosté trochu znervózněli, protože z jasného zápasu z toho ještě mohlo být drama. Jenže když se Koněšín zvedal, završil svůj hattrick čtvrt hodiny před koncem právě hrdina zápasu Jeřábek, který se z trestného kopu někde z rohu velkého vápna prosadil tentokrát na přední tyč a bylo to 2:4. Poté si už hosté svůj náskok celkem pohodlně hlídali, i když jednou museli v závěru vykopávat na brankové čáře míč proklouznuvší brankáři mezi rukavicemi…ale to už nemohlo hosty ohrozit v jejich přímočaré cestě za třemi body z koněšínského hřiště. 



Sestavy


TJ Koněšín
M. Macháček [-] - R. Badura [-] (69. J. Svoboda [-] ) , J. Heralecký [-] , M. Pokorný [-] , P. Čermák [-] , K. Nováček [-] , M. Kakur [-] , O. Šibůrek [-] , J. Meczl [-] , S. Horký [-] (46. T. Dokulil [-] ) , P. Zahradníček [-]

TJ Mohelno
V. Pelán [-] - M. Dvořák [-] , P. Šanda [-] , M. Kopeček [-] , M. Ondráček [-] (93. J. Dvořák [-] ) - P. Šanda [-] , D. Horký [-] (46. J. Sladký [-] ) , F. Žák [-] , F. Meluzín [-] - P. Jeřábek [-] , T. Jeřábek [-] (83. J. Kavan [-] )

ŽK: 68. K. Nováček - 23. M. Dvořák .
Hráči zápasu: K. Nováček - P. Jeřábek .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Nováček Ivo - MUSIL Jiří (N), DUFEK Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra hostů

Hodně vyrovnaný zápas, ve kterém hosté těsně zvítězí.