Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2023 16:30

22.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Předín zvíttězil v Okříškách B a je blízko postupu


Branky


27. J. Bulant , 33. J. Bulant - 2. M. Dohnal , 8. V. Báňa , 62. V. Báňa , 78. M. Dohnal , 89. D. Babor
9

Okříšky B si ve šlágru kola připsaly proti Předínu porážku

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po dvou gólech

Úvodních dvacet minut patřilo hostům z Předína. Již ve druhé minutě využil po rohovém kopu a nedůrazu Trnky Dohal, který poslal hosty do vedení. S domácími bylo o 5 minut později ještě hůře. To domácí špatně rozehráli a Báňa a přehledem do prázdné branky uklidil brejk 0:2. Další šance během úvodu utkání zůstaly nevyužity a domácí se začali čím dál častěji dostávat do hry, kterou nejen že vyrovnali, ale do konce poločasu naprosto převzali vládu na hřišti. Odměnou jim bylo po dvou krásných akcích srovnání Bulantem na 2:2. Ten vždy zakončil kombinace svých spoluhráčů. Domácí však vedení na svoji stranu nezlomili a tak se šlo do kabin za vyrovnaného stavu. 

Hosté rozhodli o své výhře ve druhé půli

Druhá polovina utkání byla zcela v režii Předína a byla otázka času, která situace skončí brankou. Domácí během druhé půle prakticky neohrozili hostujícího gólmana Frence, ze které udělali ve většině času přihlížejícího diváka. Všechny branky padly po rychlém přechodu za obranu a to ještě spousta šancí zůstala nevyužita. Hosté si tak naprosto zaslouženě odvezly všechny body.



Ohlasy k zápasu



Předín
Vídeňský Vojtěch, hráč: Do zápasu jsem vstoupili velmi dobře a rychle vstřelili branky, bohužel ve druhé části první půle jsme měli výpadek, kdy byl soupeř lepší a díky tomu vyrovnal. Naštěstí jsem si o přestávce řekli co chceme a druhá půle už byla téměř jen v naší režii.



Sestavy


SK Huhtamaki Okříšky B
M. Trnka [-] - J. Bulant [-] , T. Beneš [-] , R. Tůma [-] (82. K. Vostal [-] ) , M. Pařízek [-] , T. Dočkal [-] , J. Paděra [-] (62. M. Pařízek [-] ) , J. Jůza [-] , J. Dokulil [-] , M. Večeřa [-] , F. Teplan [-] (75. R. Salát [-] )

Předín
P. Frenc [-] - M. Šindelář [-] , V. Báňa [-] , F. Dvořák [-] (46. P. Machovec [-] ) , K. Babor [-] (76. V. Kos [-] ) , M. Dohnal [-] (90. P. Svoboda [-] ) , T. Vrbka [-] (72. D. Babor [-] ) , V. Vídenský [-] , V. Hekrle [-] , P. Šindelář [-] (46. R. Michálek [-] ) , O. Vrbka [-]

Hráči zápasu: M. Dohnal .
Počet diváků: 103. Rozhodčí: SEDLÁK Pavel - BULANT, ING. Pavel (N), PÍŠA Daniel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra hostů

Tady to bude vyrovnané utkání. Hosté zvítězí o gól.

Tip: výhra hostů