Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2023 16:30

24.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čáslavice venku zdolaly Okříšky B


Branky


8

Okříšky B si připsaly proti Čáslavicím  domácí porážku 2:6

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o dva góly lepší

Prvních patnáct minut se hrálo pouze na polovině Čáslavic. Již v 5.minutě Bulant poslal do samostatného nájezdu Picmause, který jesličkama poslal domácí do vedení. V 11.minutě střílel Bulant, ale gólman krásným zákrokem vyrazil na roh. V rukavicích Belvončíka skončily i další šance a tak hosté dostali několik dárků po chybách obrany domácích. Nákop za obranu, chaos na vápně a srovnání M.Růžičkou. O chvíli později spadla hostům do klína penalta, kterou se štěstím proměnil Bulička. Ve 40.minutě podnikli hosté brejk, nahrávku Růžičky napříč vápnem zužitkoval v klidu do prázdné branky Bulička.

 

 

 

Hosté ještě skóre navýšili

V 53.minutě přišla ztráta balónu u vápna a střelu Šimka zastavila tyč domácí svatyně. Hostující špílmachr o 2 minuty později už využil další chyby a hosté vedli 1:4.

Naděje domácím svitla v 63.minutě. Jůza poslal lobem za obranu do šance Večeřu, který tváří v tvář Belvončíkovi nezaváhal. O minutu později mohlo být pro domácí veseleji, ale Bulant v samostatném nájezdu selhal. V závěru domácí hráli vabank a hosté ještě dvakrát využili otevřených dveří v okříšské defenzivě.

 



Ohlasy k zápasu


SK Huhtamaki Okříšky B
Teplá Pavel, fanoušek: Pochvala patří dorostencům, kteří byli jedni z nejlepších v našem týmu. Myslím, že výsledek je pro nás krutý. Neřekl bych, že jsme byli horší, ale Čáslavice proměnili vše co mohli, za to my neproměnili spoustu šancí. Škoda, že to nebylo po deseti minutách 3:0.




Sestavy


SK Huhtamaki Okříšky B
M. Trnka [-] - T. Dočkal [-] , V. Bulant [-] , I. Večeřa [-] , M. Picmaus [-] , K. Kresa [-] , O. Dosedla [-] (21. M. Pařízek [-] ) , J. Jůza [-] (70. M. Pařízek [-] ) , J. Popelář [-] , L. Zelenka [-] , J. Dokulil [-]

FK Čáslavice-Sádek
J. Belvončík [-] - O. Bulička [-] , P. Růžička [-] , M. Busta [-] , M. Rada [-] (86. J. Höfner [-] ) , M. Zikmund [-] , R. Bastl [-] (86. M. Příhoda [-] ) , M. Šimek [-] (86. D. Vald [-] ) , D. Šmehlík [-] (57. M. Klika [-] ) , M. Růžička [-] , M. Obůrka [-]

ŽK: 37. M. Šimek , 76. R. Bastl , 80. M. Obůrka .
Hráči zápasu: M. Picmaus - M. Růžička .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: KRYŠTOF Radek - PADĚRA Jiří (N), VECHETA Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: remíza

Tady to vidím na remízu.