Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.06.2023 18:00

26.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Okříšky B doma jasně přehrály Slavice


Branky


7

Okříšky B si připsaly proti Slavicím jednoznačnou domácí výhru 8:0

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se prosadili hned čtyřikrát

Již od prvních minut bylo jasné, kdo bude na hřišti dominovat. Bulantovu střelu reflexivně nohou chytil gólman Soural, stejně jako samostatný nájezd Večeři. Jůzův trestný kop přes zeď se těsně nevešel mezi tyče a hlavičku Bulanta po tečovaném centru Kresy zastavila branková konstrukce. Ve 20.minutě se již domácí radovali a Bulant ve své třetí šanci zakončil kombinaci svých spoluhráčů 1:0. Ve 26.minutě začalo galapředstavení Ivoše Večeři, který si narazil s Pařízkem a utaženou střelou na zadní tyč ala "Thierry Henry" poslal domácí do dvougólového vedení. Závěr poločasu vyšel domácím dokonale. Nejprve profesorsky vyřešil finále Dočkal a vzápětí krásným angličanem z 25 metrů zařídil čtyřgólové vedení Popelář. 

 

 

Domácí ještě skóre navýšili

Začátek druhé půle odstartoval pokusem Večeři, který zastavilo břevno. V 51.minutě poslal Vostal do lajny lobem Večeřu, ten obešel obránce a vrátil balón kolegovi z útoku před prázdnou branku, pro kterého nebyl problém zvýšit na rozdíl 5 gólů. Další branku přidal Večeřa, když zakončil z úhlu ranou pod břevno a ukázal opět svoji zkušenost. 6:0. U další branky se skvěle zapojil i divák p.Voda, který rychle vrátil balón z tribuny do rukou Večeři, jeho dlouhý aut našel Dočkala, který si tváří v tvář věděl rady s hostujícím gólmanem 7:0. Tečku za utkáním obstaral Dočkalův kolega ze stoperské dvojce Dokulil. Toho ukázkovou českou uličkou našel Šinkovský a oblíbenec domácího publika podél gólmana stanovil konečnou podobu skóre na 8:0



Ohlasy k zápasu


SK Huhtamaki Okříšky B
Honza Petr, domácí fanoušek: Kombinovaná sestava hostů a velké hřiště bylo na naší straně. Slavice nás neohrozili a v podstatě celé utkání odbránili.




Sestavy


SK Huhtamaki Okříšky B
M. Trnka [-] - T. Beneš [-] (74. O. Dosedla [-] ) , T. Dočkal [-] , I. Večeřa [-] , K. Kresa [-] , J. Popelář [-] (46. M. Pařízek [-] ) , J. Jůza [-] (61. V. Jůza [-] ) , J. Bulant [-] (46. D. Šinkovský [-] ) , J. Dokulil [-] , T. Binka [-] , M. Pařízek [-] (46. K. Vostal [-] )

SK Slavice
M. Soural [-] - D. Trojan [-] , P. Kopeček [-] - M. Ramaj [-] , M. Pohořilský [-] , Š. Tomek [-] , Z. Vlčan [-] - A. Svoboda [-] , M. Vlčan [-] - Z. Fekiač [-] , T. Kaláb [-]

Hráči zápasu: I. Večeřa .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ČEJKA Jaromír - BULANT, ING. Pavel (N), VODA Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Rezerva Okříšek si doma se Slavicemi v pohodě poradí.

Tip: výhra domácích