0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2023 16:30

22.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výhra domácích?


Branky


3

Původně měl být zápas hrán jindy. Soupeři se ale nakonec dohodli. Ohájily Napajedla své třetí místo v tabulce?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velké šance

Zápas začal v 16:30 a trávníku domácích Napajedel. V deváté minutě kapitán Jaroslav Laciga ze standartní situace skvěle mířil na bránu Štítné s brankařem Martinem Kujou. Míč trefuje, ale přímo do rukavic Kuji, a tak se o gól nejedná. V 16. minutě Yurii Liashuk yl sám před bránou a mohl střílet za Kuju. Pro jeho smůlu se zamotal do vlastních nohou a do míče se trefuje špatně. Napajedlům se opravdu nedařilo, a i když byli u brány soupeře, někdo nebo něco se jim postavilo do cesty. První poločas tedy končí s moha šancemi a výsledkem 0:0. Naběhaní hráči si jdou odpočinout a nachystat se na další poločas.

Ukázal se vítěz

Druhý poločas začal, hráči jsou na hřišti. První šanci má ve 47. minutě opět Liashuk, nakonec však ani nevystřelí. O minutu později se ukazuje hostující Štítná, která pálí o sto šest. Obránci domácích, ae dokázali situace se střelami ubránit. Napajedla začínají být unavené, a tak kolem šedesáté minuty vystřídají tři hráče. Gól přichází v 70. minutě od Šimona Hrnčiříka. Střelec Hrnčiřík dokázal i v deštivém počasí dobře vyhodnotit situaci a dostat míč za Jiřího Balážika. Vše následně potvrdil v posledních minutách Martin Struhař. Po špatné nahrávce bere míč Danielu Škarkovi, překopává Balážika a dává branku. I když se golman dotýká, gólu nezabrání. Zápas končí výhrou a velkou radostí v kabině Štítné se skórem 0:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Fatra Slavia Napajedla
Zdeněk Horňák: „Dnešní utkání jsme měli rozhodnout už v první půli. Prakticky z prví přímé střely na branku jsme inkasovali a soupeř si už své vedení pozornou obranou pohlídal až do konce. Jak už jsem zmiňoval, chybí nám ta lehkost a sebevědomí z podzimní části..."

TJ Štítná nad Vláří
Pavel Prešnajder, trenér: „V první řadě chci poděkovat domácím, že nám vyšli vstříc a přeložili jsme utkání na neděli. Prvních dvacet minut jsme se rozkoukávali a postupně se lepšili. Ve druhé půli nám vyšla nádherná akce, po které jsme šli do vedení. Poté jsme přidali ještě jeden gól a o zápasu bylo rozhodnuto. Domácí jsme nepustili do žádné výrazné šance. Kluky chválím za poctivý, obětavý výkon."



Sestavy


TJ Fatra Slavia Napajedla
J. Balážik [-] - Y. Liashuk [-] (67. K. Havránek [-] ) , F. Sabák [-] (55. P. Koutník [-] ) , M. Huťka [-] , L. Juhas [-] , D. Škarek [-] , R. Foral [-] , M. Němec [-] , D. Horňák [-] (62. A. Jakubowicz [-] ) , J. Laciga [-] , J. Juráň [-]

TJ Štítná nad Vláří
M. Kuja [-] - J. Hnaníček [-] , T. Liška [-] , P. Malaník [-] (72. M. Struhař [-] ) , J. Liška [-] , J. Hrnčiřík [-] , Š. Hrnčiřík [-] , T. Vaculík [-] , M. Hnaníček [-] , L. Hlavica [-] , A. Vaculík [-] (55. M. Černý [-] )

ŽK: 9. D. Škarek , 60. J. Laciga , 64. L. Juhas - 58. J. Hrnčiřík , 84. M. Černý , 89. T. Vaculík .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: SUROVEC Tomáš - HRUBÝ Jaroslav, BRŠLICA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích