M. Kabelka 33. (vl.)
1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2023 10:15

26.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Červená a bílá


Branky


6

Vlastní gól a tři další! Jak to vypadalo přesněji?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čer... bíl...

V šesté minutě byla viděna velká šance na straně Brumova. Petr Vlček hází z autu míč až před bránu, kde se spoluhráči snaží dostat k míči, ten ale končí nakonec u brankáře Petra Chvojky v rukavicích. V 19. minutě Jan Růžička dostává přihrávku za obranu Brumova. David Kocourek z týmu domácích ho nedokázal dohnat. Růžička tedy střílí a otevírá skóre. Velmi zajímavá situace nastala ve 33. minutě, jelikož osvětimanský Martin kabelka si nejspíš spletl u jaké brány stojí a nohou pálí míč do brány za svého brankáře Petra Chvojku. V prvním poločase padly dva góly. Po posledním gólu první části jsme mohli vidět ještě několik šancí, které ale nakonec branku nepřinesli. Hráči odchází do kabin s vyrovnaným výsledkem.

Bílá

Ve druhém poločase se hosté potřebovali rozehřát. V 54. minut ale trefují gól. Opět Jan Růžička běží sám na bránu s kapitánem Davidem Šenkeříkem v patách. Nenechá se však rozhodit a těsně kolem ramene brankáře Robina Důbravy míč posílá do soupeřovy brány. O poslední gól zápasu se v 88. minutě zasloužil všemi známý Patrik Formánek s osmnáctkou na zádech, když vpálil míč těsně pod vyskočeným gólmanem Důbravou. Zpečetil výherní výsledek pro tým trenéra Němčického. 



Sestavy


FC Brumov
R. Důbrava [-] - D. Šenkeřík [-] (62. J. Fojtík [-] ) , L. Pešout [-] (62. V. Běhunčík [-] ) , D. Kocourek [-] , T. Grygar [-] , M. Dubčák [-] , P. Vlček [-] , J. Búbela [-] , P. Opravil [-] , R. Bublák [-] , M. Kubiš [-]

TJ Osvětimany
P. Chvojka [-] - P. Furmánek [-] (90. F. Pfeffer [-] ) , D. Ševčík [-] (62. J. Kowalík [-] ) , B. Rajsigl [-] , J. Růžička [-] , M. Groulík [-] , A. Skřivan [-] , M. Čevelík [-] , M. Tomaštík [-] , J. Slaměna [-] , M. Kabelka [-]

ŽK: 31. J. Búbela , 38. P. Vlček , 68. D. Kocourek - 72. A. Skřivan , 74. M. Kabelka .
Počet diváků: 159. Rozhodčí: KORCH Jan - HAVRLANT Jan, DOBIÁŠ Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Adéla Málková

Expert: Martin Toman
Tip experta: výhra domácích

Vyrovnané utkání, ale Brumov ho zvládne lépe, Osvětimany venku nejsou tak silné, jako doma.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza