2:1
(2:0)
58. M. Kůta
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2023 15:00

13.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí nad Horní Cerekví opět zvítězili


Branky


10

V neděli Horní Cerekev zavítala do Čejova. I přes nepříznivé podmínky se zápas odehrál. Hosté, snažící se o postup, tentokrát tři body domů nepřivezli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vybojovali tři body

Zápas se odehrál na podmáčeném hřišti, což nepřispělo ke kvalitě zápasu. Oba týmy se dohodly, že zápas odehrají. Utkání začalo lépe pro domácí a od prvních minut se hrálo hodně bojovně. Ve 20. minutě se podařilo vybojovat balon Doležalovi, který přihrál Rážkovi a ten nekompromisně pálil 1:0. Ve 40. minutě bylo v Čejově ještě veseleji, když se z brejku povedlo domácím navýšit vedení na 2:0. Prosadila se opora domácích, když Žáček dorazil míč po rychlé akci z křídelního prostoru. Mač byl plný osobních soubojů, ale sudí si s veškerými problémy dokázal poradit. Druhá půle přinesla snížení ze strany hostů, když se v 58. minutě prosadil cerekvický kapitán Kůta. Domácí se poté především soustředili na bránění výsledku a do poslední minuty se strachovali o vítězství.



Sestavy


TJ Sokol Čejov
R. Matějka [-] - M. Kaman [-] (71. P. Doubek [-] ) , M. Daňhel [-] , J. Hložek [-] (90. A. Romaniuk [-] ) , M. Urban [-] , D. Rážek [-] (70. J. Rohovec [-] ) , T. Doležal [-] , L. Moravec [-] , O. Doležal [-] , J. Žáček [-] , O. Beneš [-]

SK Horní Cerekev
L. Chadim [-] - P. Benda [-] , J. Serbus [-] , M. Brada [-] , L. Houdek [-] , L. Suchý [-] (71. J. Kasal [-] ) , M. Kůta [-] (83. O. Válek [-] ) , J. Havel [-] (74. Š. Filsoch [-] ) , M. Duba [-] , A. Bečica [-] , M. Šimák [-]

ŽK: 37. O. Doležal , 50. M. Kaman - 14. M. Duba , 49. A. Bečica , 63. L. Chadim , 78. L. Houdek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: BOUZ Filip - KUČERA Jakub, PODOBA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Matěj Hovorka

Expert: Radek Matějka
Tip experta: výhra domácích

Cerekev už jsme dokázali porazit a myslím, že doma je dokážeme potrápit.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů