4:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 16:30

21.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slovan opět nadělil Černovicím čtyři góly


Branky


10

Kamenice si v tomto zápase připsala další výhru a před posledním kolem stále drží vedoucí pozici.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vacovský otevřel skóre

Od úvodních minut byla Kamenice více na míči, ale v útočné fázi jí scházela větší přesnost. Nakonec šla do vedení v devatenácté minutě, když se po rohovém kopu prosadil hlavou Vacovský. Domácí ale směrem dopředu nedokázali pořádně zakončit. Hosté se do vyložené šance nedostali, a tak Kamenice vedla po prvním poločase.

Slovan potvrdil vítězství v poslední dvacetiminutovce

Černovice dokázali hned v úvodu druhého poločasu vyrovnat z nenápadné akce, když si hostující Filípek vyvezl balon od poloviny hřiště a následně zaskočil domácího brankáře. Na řadě byla Kamenice, která byla i nadále více na balonu, ale hosté dlouho odolávali. Dvacet minut před koncem se dostal k míči ve vápně domácí Jačo, který míč usměrnil do sítě. Hosté se do žádné šance nedostali v poslední dvacetiminutovce. Slovan měl možnosti k rozhodnutí zápasu, ale například ani Chvála do prázdné branky nedal jistotu domácím. Tu nakonec přinesl pět minut před koncem Ira, který překonal vyběhnuvšího brankáře Pekaře. Minutu před koncem se ještě dostal k míči ve vápně střídající Chvála a počtvrté rozvlnil síť za hostujícím brankářem.



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
Patrik Macháček (hráč TJ Slovan Kamenice nad Lipou B): Zápas jsme odmakali, avšak nám chyběla lehkost i tak jsme byli lepší. Drželi jsme balon, ale měli i řadu nepřesností v útočné fázi. Soupeř dokázal vyrovnat a nebylo to pak jednoduché. Nakonec jsme rozhodli dvacet minut před koncem. Snaha se nám nedala upřít, nýbrž okolo vápna nám to v útoku tolik nešlo. I proto nám to trvalo, než jsme zápas rozhodli.




Sestavy


TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
O. Přívratský [-] - J. Houser [-] , P. Kumžák [-] , J. Houser [-] , J. Pfaur [-] (78. P. Klusáček [-] ) - P. Macháček [-] (87. L. Dedera [-] ) , O. Vacovský [-] (87. V. Filípek [-] ) , Š. Jačo [-] , J. Ira [-] (87. J. Hojer [-] ) - O. Joza [-] (72. M. Chvála [-] ) , R. Měkuta [-] -

TJ Sokol Černovice
J. Pekař [-] - L. Pěnka [-] , T. Hrbek [-] , J. Hromadník [-] , T. Pravda [-] , O. Hodina [-] , D. Hora [-] (85. M. Šebor [-] ) , D. Růžička [-] , T. Kohout [-] , F. Vondráček [-] , J. Filípek [-]

Počet diváků: 30. Rozhodčí: KUČERA Jakub - ŠTANGL Josef (N), PACLÍK Šimon (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Určitě to nebude lehký zápas, ale věřím, že tři body zůstanou doma.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích