Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 10:15

29.kolo, Divize C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas na stadionu U Nisy překvapení nepřinesl


7

V 29. kole Divize C jsme mohli vidět utkání týmů s největším bodovým rozdílem. Mistři z Liberce hostili na stadionu U Nisy, na kterém hrává prvoligový Liberec, poslední Náchod. Zápas žádné překvapení nenabídl a tak po 2 brankách Lupoměského a jedné brance Papouška zůstávají body pod Ještědem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lupoměský odepsal Náchod už v poločase

Hned od prvních minut byla znát Liberecká převaha a už v 10. minutě musel chytat hostující brankář Hladík první výraznější střelu. O 10 minut později však domácí mohli slavit branku. Pár metrů z vápnem si míč navedl Lupoměský a přízemní střelou k levé tyči nedal brankáři šanci. Ve 32. minutě se sám před brankou ocitl domácí Harrison Daniel, ten však ze 2 metrů napálil tyč. Netrvalo dlouho a domácí přidali druhou branku. Po nádherné kombinaci celého mužstva se prosadil znovu Lupoměský. Více už toho první poločas nenabídl.

Druhá půle byla pro Liberec formalitou

Ani druhý poločas nepřinesl překvapení v podobě změny herního stylu hostů nebo snížení skóre. I nadále byli jasně lepší liberečtí. Třetí gól se jim povedl přidat až v závěru utkání, kdy se po senzační individuální akci Winklera prosadil Papoušek. Pár minut před koncem se dostali do šance i hosté, ti však gól nevstřelili a tak si domácí brankář Pešl připisuje další nulu a Liberec slaví 3 body.



Ohlasy k zápasu


FC Slovan Liberec B
Jozef Petřík (trenér FC Liberec B): Před čtrnácti dny bylo rozhodnuto a myslím, že už klukům trochu chybí motivace. Chtěli jsme rozhodně ukázat víc. Na druhou stranu zase jsme vyhráli s čistým kontem vzadu, což je zážitek pro kluky, kteří si mohli zahrát přímo na stadionu U Nisy. Vítězství je stoprocentně zasloužené, na druhou stranu si ovšem myslím, že mohlo být jednak vyšší a jednak s lepším výkonem.




Sestavy


FC Slovan Liberec B
L. Pešl [-] - P. Lupoměský [-] , S. Kop [-] , J. Málek [-] , A. Holub [-] , J. Winkler [-] , A. Yuzvak [-] (64. I. Wydrzynski [-] ) , H. Uchenna [-] (64. M. Plot [-] ) , D. Horňáček [-] , D. Jaja [-] (46. J. Ješeta [-] ) , O. Valenta [-] (64. F. Papoušek [-] )

FK Náchod
J. Hladík [-] - D. Bičiště [-] , J. Havlena [-] , M. Punar [-] , M. Brich [-] , F. Zámečník [-] , D. Hrubý [-] (73. J. Ansorge [-] ) , M. Rajnoch [-] , J. Petřík [-] , J. Locker [-] , L. Světlík [-]

Počet diváků: 350. Rozhodčí: Lafek David - ADÁMEK Filip, KLÁTIL Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích