0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2023 14:00

17.kolo, Jihomoravský | Blansko | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas v Adamově doprovázely dvě červené karty. Smolným hrdinou se stal Lizna.


Branky


2

Dvě červené karty z 30. minuty doprovázely utkání mezi Adamovem a Drnovicemi. Střelec Lizna se nechal 5 minut po gólu vyloučit a vyrovnal tak síly. Drnovice zvítězily a přibližují se čelu tabulky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek zápasu neoslňoval závratným tempem. Drnovice si vytvářely šance, ale nedokázaly je proměnit. Ve 30. minutě se prosadil hostující kapitán Lizna. Po rozehrávce domácí ztratily balón a ze snahy o taktický faul se stala jasná situace po které následovala červená karta pro domácího Jahodu. To ale nebylo v prvním poločase vše. Po centrovaném míči do malého vápna se domácí brankář dostal k balónu dřív než útočící hosté a měl ho ve své moci. V souboji byl pozdě hostujicí kapitán Lizna a skluzem dojel gólmana. Následovala červená karta i pro něj a počet hráčů na hřišti se vyrovnal. 

 

 

V 55. minutě byl nařízen pokutový kop pro hosty. Ten však gólem neskončil a Adamov živil naději na vyrovnání. Domácí si vyprodukovali stoprocentní šanci, kterou však neproměnili a Drnovice v závěru utkání pojistily výhru druhým gólem z kopaček Haničince. Drnovice se výhrou zase o kousek přiblížili předním příčkám druhou výhrou v řadě. 



Sestavy


Adamov
F. Němec [-] - M. Kilián [-] (46. S. Pindryč [-] ) , P. Pirek [-] , O. Jahoda [-] , M. Kovář [-] (50. F. Sedláček [-] ) , A. Bobák [-] , F. Těžký [-] , T. Krátký [-] (85. J. Skoumal [-] ) , M. Přikryl [-] , D. Pindryč [-] , A. Zlámal [-]

Drnovice
J. Hoch [-] - M. Opletal [-] (50. T. Toman [-] ) , V. Španěl [-] (83. T. Peterka [-] ) , V. Němec [-] (76. J. Havránek [-] ) , I. Blahoňovský [-] , M. Haničinec [-] , S. Bělehrádek [-] , P. Jonáš [-] , J. Komárek [-] , P. Janeček [-] , D. Lizna [-]

ŽK: 52. F. Němec , 70. A. Bobák - 55. P. Jonáš . ČK: 31. O. Jahoda - 34. D. Lizna .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ODEHNAL David - BURGR Štěpán, STEJSKAL David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: výhra hostů