Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2023 16:30

18.kolo, Jihomoravský | Blansko | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černá Hora zavelela k parádnímu obratu, sedmi góly sestřelila Adamov


Branky


6

Úžasný vstup do zápasu si Adamov nepohlídal a opět z venkovního hřiště neveze ani bod. Nepomohly ani 4 branky z prvních deseti minut. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Snový začátek Adamova

Adamov měl snový začátek zápasu, když už v 9. minutě vedl o 4 góly. Bobák zaznamenal během prvních sedmi minut hattrick a hosté věřili v první venkovní body. První poločas oba týmy předváděli hezký výkon, fotbal nahoru dolů. Adamov měl do poločasu ještě pár slibných šancí, které mohl proměnit, ale pátou branku vstřelit nedokázal. Černá hora zahrozila pouze ze standartních situací a ze hry se moc do zakončení nedostala. Adamov měl náskok 4 branek a Černá hora dobývala. Na konci prvního poločasu se podařilo Černé Hoře snížit z rohového kopu. 

Domácí šesti góly ve druhém poločase otočili průběh zápasu

Černá hora zvýšila tempo a snažila o zkorigování výsledku. Adamovu nepomohlo ani zranění středního záložníka. Hosté neměli nikoho na střídaní kromě trenéra, který tam nakonec šel, a to byl asi poslední pokus, jak dělat něco s výsledkem, Černá hora byla na koni, pořád utočila a Adamov se v druhém poločase nedostal za půlku. Domácí vstřelili 7 gólů a bylo po zápasu. Černá Hora byla silná celý zápas, hrála svůj systém, který jim fungoval, mladý a nezkušený hostující tým si s tím nevěděl rady. V druhé půlce měli hosté dvě úplně stejné šance, stříleli skoro z nulového úhlu, namísto přihrávky pod sebe, podstatě do prázdné branky. Černá Hora byla v druhé půli bojovná, důrazná, chtěla víc. Na konci zápasu byla odpískána penalta pro domácí, ale to už nic neovlivnilo, brankář hostí fauloval z frustrace. Bilance Adamova venku není dobrá, nemá z venku letos ani bod a na další příležitost si musí ještě počkat.



Ohlasy k zápasu



Adamov
David Pindryč: Bylo to hlavně o hlavě, neříkám že jsme se odevzdali a řekli si v hlavě že už jsme vyhráli, ale každým golem jsme padali níž a níž a nedokázali jsme se odlepit od ze mě a sundat ze sebe tu deku pod kterou jsme byli. Pro oko fanouška muselo ale zase jít o fajn fotbal, 11 gólů, domácím fanouškům muselo být po zápase do zpěvu. Sáhli jsme si opět na dno svých sil, jak fyzických tak psychických, ale to je fotbal, bohužel. Vyhrál ten, kdo měl a na to, co mohlo být a nebylo se nehraje.



Sestavy


FK Černá Hora
P. Stejskal [-] - A. Tatíček [-] , D. Henek [-] (62. V. Vaníček [-] ) , J. Šebek [-] , R. Štěrba [-] (81. M. Širůček [-] ) - L. Chládek [-] , Z. Širůček [-] , D. Štěrba [-] (81. J. Stupka [-] ) , D. Koupý [-] - M. Abrahám [-] , D. Grenar [-]

Adamov
O. Synek [-] - P. Pirek [-] , S. Pindryč [-] , J. Skoumal [-] , A. Bobák [-] , F. Těžký [-] , T. Krátký [-] , F. Sedláček [-] , M. Přikryl [-] (83. K. Kašík [-] ) , D. Pindryč [-] , A. Zlámal [-]

ŽK: 38. D. Pindryč , 65. P. Pirek .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: NEČAS Jiří - STRIA Jiří, SKOTÁK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jakub Ťoupek

Expert: Jan Galita
Tip experta: výhra domácích

Černá Hora přejede doma Adamov bez zaváhání.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Domácí tým nezaváhá a 3 body zůstanou v Černé Hoře,