2:2
(2:1)
39. J. Horáček (p.)
88. V. Šíbl
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 14:00

25.kolo, Jihomoravský | Blansko | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lipovec opět v závěru srovnal a získal bod z Drnovic


Branky


13. T. Toman , 27. M. Haničinec - 39. J. Horáček (p.) , 88. V. Šíbl
4

Vyrovnaný souboj mezi Drnovicemi a Lipovcem nám více přinesl v prvním poločase. Vyrovnaný průběh utkání se promítl i na výsledku a oba týmy si na svoje konto připsaly jeden bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Akce většinou v prvním poločase

Už od začátku oba týmy ukazovaly, že fotbal hrát rozhodně umí. Ovšem od 10. minuty převzali taktovku domácí hráči z Drnovic. Ve 13. minutě si míč našel mladý Tomáš Toman a pohotově zakončil. Svým devátým gólem v probíhajícím ročníku posunul Drnovice do vedení. Přes tlak hostů se domácí dostali a o 15 minut později bylo v hledišti ještě veseleji. Síť rozvlnil Martin Haničinec a domácí se dostali do podobné situace jako před týdnem v Jedovnicích. I tentokrát jim ale náskok dlouho nevydržel. Po faulu ve vápně se míče chopil středopolař Horáček a svůj pokus nekompromisně proměnil. Do kabin tedy šli štastnější domácí.

Vyrovnání přišlo opět v závěru

Domácí využili v poločase dokonce tři střídání a doufali, že se jim podaří zvýšit náskok. I nadále vyrovnaný souboj nám moc příležitostí ke skórovnání nenabídl, Lipovec se snažil dostat k brance domácích, ale ve finální fázi chyběla souhra. Ovšem znovu přišel závěr zápasu a s ním i Vladimír Šíbl, který se opět dokázal prosadit v závěrečných minutách a dokázal vyrovnat stav utkání na 2:2. Body se spravedlivě rozdělily a oba týmy příští sobotu čeká závěrečné kolo.



Sestavy


Drnovice
J. Hoch [-] - M. Opletal [-] (46. P. Žáček [-] ) , D. Štarha [-] (46. J. Komárek [-] ) , V. Španěl [-] (85. P. Pernica [-] ) , I. Blahoňovský [-] , M. Haničinec [-] , S. Bělehrádek [-] , P. Jonáš [-] , T. Toman [-] (75. J. Havránek [-] ) , D. Lizna [-] (46. T. Peterka [-] ) , L. Měcháček [-]

SK Sokol Lipovec
V. Šíbl [-] , P. Hebert [-] , L. Horáček [-] , L. Musil [-] , M. Matuška [-] (46. V. Vágner [-] ) , P. Kučera [-] , V. Zouhar [-] (66. V. Zouhar [-] ) , P. Vágner [-] , J. Janeček [-] , J. Horáček [-] , D. Zouhar [-]

ŽK: 56. I. Blahoňovský , 88. P. Jonáš - 58. V. Šíbl , 63. L. Horáček , 71. V. Zouhar .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ROUČKA Jiří - NEVŘIVA Tomáš, HEGER David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Ťoupek

Expert: Michal Mlčoušek
Tip experta: výhra domácích

Drnovice jsou doma silné a po prohře si budou chtít spravit chuť.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů