Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2023 16:30

26.kolo, Jihomoravský | Blansko | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Střelecké hody v Doubravici, na obou stranách jsme viděli hattrick


Branky


5. J. Dovrtěl , 11. T. Vach , 11. A. Schuch , 25. T. Vach , 56. T. Vach , 74. J. Dovrtěl , 86. M. Hájek - 30. T. Toman , 34. M. Haničinec , 53. M. Haničinec , 58. T. Toman , 62. T. Toman
2

Střelecký úm hráčům rozhodně nechyběl. Na každé straně byl dokonce zaznamenán hattrick, konkrétně Vach na straně domácích a mladý Toman na straně hostů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Polovina gólů padla hned v první půlce

Začátek zápasu náramně vyšel domácím hráčům, už v 5. minutě po centru z pravé strany se prosadil Dovrtěl. Daněk si na levé straně narazil, přetažený centr vrátil do malého vápna Vach a přesně zakončil Schuch. Po 10 minutách byl tak stav už 2:0. Z rozehrávky po obdrženém gólu hosté ztratili míč, který získal Vach, s přehledem z dobrých dvacetipěti metrů uklidil míč "pod víko". Ve 24. minutě Vach vstřelil druhý gól po krásné kombinaci. Ve 30. minutě po chybě v rozehrávce domácích se dokázal prosadit Toman. O 4 minuty později se ranou z dálky do šibenice prosadil Haničinec a rázem z toho nebylo nic nehratelného pro hosty.

Domácí si pohlídali konec

Hosté tlačili a po chybné rozehrávce v 53. minutě se dostali na rozdíl jedné branky. Opět se prosadil Haničinec a všechno bylo otevřené. V 56. minutě Dovrtěl přesnou přihrávkou oslovil Vacha, nabídnutou šanci na hattrick Tomáš využil a upravil na 5:3. V 58. minutě opět hosté snížili a svůj druhý gól vstřelil Toman. Zápas nabral nový začátek v 52. minutě. Tak dlouho váhal brankářč domácích s odkopem, až mu míč sebral hostující Toman, zkompletoval hattrick a srovnal na 5:5. Domácí zabrali a v 74. Dovrtěl kombinoval s Daňkem, obešel obránce a obhodil brankáře a znovu dostal domácí do vedení 6:5. Závěr domácí rozhodli zásluhou Hájka uzavřel skóre zápasu po střýleném centru.



Sestavy


SK Doubravice nad Svitavou
J. Podloucký [-] - M. Hájek [-] , R. Pijáček [-] (71. M. Daněk [-] ) , D. Maňoušek [-] , T. Vach [-] , O. Schuch [-] , J. Daněk [-] (81. M. Aujeský [-] ) , A. Schuch [-] , M. Veselý [-] , J. Dovrtěl [-] , O. Holomek [-] (38. M. Trubák [-] )

Drnovice
J. Hoch [-] - T. Peterka [-] (81. Z. Vlach [-] ) , M. Opletal [-] , D. Štarha [-] , V. Španěl [-] , J. Komárek [-] , M. Haničinec [-] , P. Jonáš [-] , R. Ždánský [-] , T. Toman [-] , D. Lizna [-]

ŽK: 49. A. Schuch , 82. M. Hájek - 62. T. Peterka , 86. Z. Vlach .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: NAVRÁTIL Daniel - PIVODA Martin, HEGER David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: remíza

Šňůra Drnovic bez výhry bude pokračovat