1:3
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2023 17:00

24.kolo, Jihomoravský | Znojmo | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Skvěle chytající Vojtěch Pikart podržel Únanov


Branky


3

Utkání mezi Hostimí a Únanovem nabídlo spoustu akce a nechyběly ani výrazné individuální výkony.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý nástup hostů

Hostující celek Únanova nastoupil do zápasu velmi aktivně a hned v první minutě dostal Pavel Zimmermann svůj tým do vedení. Náskok ve 30. minutě zvýšil Tomáš Sivera a jako odměnu dostali hosté vlastní gól Miroslava Petříčka.

Spasitel v bráně

Hostim se však nehodlala vzdát bez boje. Již v první polovině si domácí vypracovali několik příležitostí a svůj tlak postupně zvyšovali. Hosté zřejmě vlivem náskoku polevili a dopřáli Hostimi mnoho šancí. Domácí však dokázali skórovat pouze jednou, kdy přesně vystřelil Martin Petříček. Za svou výhru vděčí Únanov z velké částí svému brankáři. Vojtěch Pikart vychytal několik jasných gólovek a penaltu k tomu. 

SK Únanov dává velký prostor také dorostencům. Do základní sestavy se probojoval Šimon Jordánek a ze začátku druhého poločasu naskočil na svůj post stopera i Dominik Šlapák. 

 

 

 



Ohlasy k zápasu



SK Únanov
Tomáš Sivera: První poločas jsme byli lepší na balónu a proměnili šance. Domácí své šance, které jsme jim nabídli chybami v obraně, neproměnili a poločas skončil 3:0. Druhý poločas se hra obrátila a na balónu byli více domácí, zatímco my jsme se nemohli dostat do tempa a držet míč na svých kopačkách. Vyzdvihl bych výkon našeho gólmana, Vojtěcha Pikarta, který chytil několik tutových šancí soupeře a vrcholem byla chycená penalta. Dnes vděčíme jemu za 3 body.



Sestavy


Hostim
R. Šálek [-] - L. Zejda [-] , T. Kandl [-] - M. Petříček [-] , L. Lauš [-] , A. Pisařovic [-] , M. Petříček [-] , M. Karásek [-] , P. Moškvan [-] (64. F. Holubec [-] ) - P. Kapitán [-] , T. Válek [-] (77. M. Svoboda [-] )

SK Únanov
V. Pikart [-] - P. Zimmermann [-] , L. Meister [-] (66. Z. Sivera [-] ) , Š. Jordánek [-] , M. Tunka [-] (46. L. Matoušek [-] ) , P. Diviš [-] (66. P. Princ [-] ) , M. Illek [-] , T. Sivera [-] , J. Fruhvirt [-] (72. D. Šlapák [-] ) , L. Scharf [-] , J. Košarek [-]

ŽK: 83. P. Princ .
Hráči zápasu: M. Petříček - V. Pikart .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: LAŠTŮVKA Dušan - VOMELA Vlastimil, TAFLÍŘ Oldřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů